Babagan awake dhewe

Tianjin Tanggu Water-Seal Valve Co., Ltd.

Kabeh Kanggo Pelanggan, Kabeh Saka Inovasi

Madeg

Tianjin Tanggu Water-Seal Valve Co., Ltd (TWS Valve) ditemokake ing taun 1997, lan minangka produsen profesional

Merk

Salajengipun, kita wis mbangun merek kita dhewe sing kuwat "TWS" .

Kualitas

Sistem kualitas TWS Valve wis disertifikasi kanthi ketat dening ISO 9001, umume produk duwe persetujuan CE, WARS.

Sapa Kita

Tianjin Tanggu Water-Seal Valve Co., Ltd. (TWS Valve) ditemokake ing taun 1997, lan minangka produsen profesional sing nggabungake desain, pangembangan, produksi, instalasi, dodolan lan layanan, kita duwe 2 tanduran, siji ing Xiaozhan Town, Jinnan, Tianjin, liyane ing Kutha Gegu, Jinnan, Tianjin.Saiki kita wis dadi salah siji saka China kang anjog supplier produk tutup Manajemen banyu lan solusi produk. Salajengipun, kita wis dibangun munggah merek kuwat kita dhewe "TWS".

https://www.tws-valve.com/about-us/
perusahaan06

Apa Pilih Kita

Produk inti TWS Valve kalebu kabeh seri Katup kupu-kupu sing lungguh sing tahan banting yaiku wafer / lug / U bagean / flanged concentric / flanged eksentrik / grooved jinis pungkasan, Flanged karet dilenggahi gapura katup, Flanged swing mriksa katup, Dual plate mriksa katup, Y strainer, Lan kita uga terus ngembangake lan macem-macem produk miturut syarat manajemen banyu, produk anyar kayata Balancing valve, Air release valve, Backflow preventer, lan sapiturute, kita mulai ngrancang lan ngasilake Gearbox kanthi kelas IP67, lan ngasilake aktuator Eletrical, Miturut aktuator kita dhewe. , kita bisa njamin sing cocog optimal karo klep.

Sertifikat

Produk kami sesuai dengan standar internasional, Kaya EN593, EN1074, API 609, API594, AWWA C504, AWWA C509, lsp.

SERTIFIKAT 01
SERTIFIKAT 02
SERTIFIKAT 03

Kasus Kerjasama

TWS Valve digunakake digunakake ing perawatan banyu, distribusi banyu, banyu limbah, bendungan lan tenaga air, pembangkit listrik lan industri.
Sistem kualitas TWS Valve wis disertifikasi kanthi ketat dening ISO 9001, umume produk duwe persetujuan CE, WARS.
Amarga kualitas dhuwur, rega kompetitif, lan profesional layanan, produk kita digunakake ing macem-macem proyek penting ing saindenging negara lan wis diekspor menyang Eropa, Amercia Lor, Soth Amercia, Asia Tenggara, Afrika, lsp, Lan kita dadi dawa. -parter term lan dipercaya saka akeh account misuwur donya.
TWS Valve tansah ngetutake teori manajemen "Kabeh Kanggo Pelanggan, Kabeh Saka Inovasi" ,lan ningkatake daya saing pasar. Njlentrehake kanthi konsep anyar, lan terus-terusan nyimpulake mahakarya TWS Valve sing unik.
Kita darmabakti kanggo nemtokake standar anyar ing katup kanggo banyu, FLOW CONTROLTED BY TWS, Saiki Gabung karo kita ing lelungan.

perusahaan03
perusahaan05