• head_banner_02.jpg

Katup Kupu

  • Katup kupu, Katup TWS

    Produk utama TWS Valve yaiku katup kupu-kupu kalebu katup kupu-kupu wafer, katup kupu-kupu lug, katup kupu-kupu U tupe lan katup kupu-kupu flanged.

    Waca liyane
  • Katup kupu-kupu lug C95400

    Fitur Alignment awak lugged ngidini instalasi gampang antarane flanges pipa.a installationi nyata ngirit biaya, bisa diinstal ing mburi pipe.Bahan C95400 nduweni ketahanan korosi sing apik lan bisa adaptasi karo lingkungan banyu segara.

    Waca liyane
  • Klep kupu wafer kursi empuk

    Klep kupu wafer kursi alus yaiku jinis lengen alus lan bisa misahake awak lan medium cairan kanthi tepat.

    Waca liyane
  • Katup kupu flanged eksentrik

    Katup kupu flanged eksentrik nggabungake segel cakram sing tahan positif lan kursi awak integral.Katup nduweni telung atribut unik: bobot kurang, kekuatan luwih lan torsi luwih murah.

    Waca liyane
  • Katup kupu-kupu mburi grooved

    Klep kupu-kupu mburi grooved yaiku tutup kupu-kupu tutup gelembung sing ditutup kanthi karakteristik aliran sing luar biasa.Segel karet dicetak ing cakram wesi ulet, supaya bisa potensial aliran maksimal.

    Waca liyane
  • Wafer kupu katup karo gearbobx

    Katup kupu-kupu wafer kanthi kothak gear cacing.Cacing kasebut digawe saka wesi ulet QT500-7 kanthi poros cacing, digabungake karo pangolahan presisi dhuwur, nduweni karakteristik tahan nyandhang lan efisiensi transmisi sing dhuwur.

    Waca liyane
  • Katup kupu tipe U

    Katup kupu jinis U yaiku pola Wafer kanthi flensa.Mbenerake bolongan digawe ing flange miturut standar, gampang mbenerake sak installation.Through-metu bolt utawa siji-sisi bolt digunakake.Gampang ngganti lan pangopènan.

    Waca liyane
  • Wafer Butterfly Valve Kab

    Ukuran cilik, bobot entheng lan gampang pangopènan, seri katup ing ndhuwur bisa digunakake minangka piranti kanggo motong utawa ngatur aliran ing macem-macem pipa medium.

    Waca liyane