Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa rega lan tingkat kualitas sampeyan?

Rega TWS Valve banget saingan yen kualitas padha, lan kualitas kita dhuwur.

Napa sawetara supplier liyane rega luwih murah?

Yen mangkono, kualitas kudu beda, padha nggunakake wesi ductile ala / baja, lan jog karet ala, bobot luwih murah tinimbang normal, urip layanan katup uga luwih cendhek.

Sertifikasi endi sing disetujoni perusahaan sampeyan?

TWS Valve memiliki CE, ISO 9001, WRAS, ISO 18001.

Apa standar desain katup kupu-kupu sampeyan?

TWS kupu tutup ketemu API 609, EN593, EN1074, etc;

Apa bedane katup kupu YD lan katup kupu MD?

Bentenipun utama pengeboran flanged saka YD standar universal saka
PN10 & PN16 & ANSI B16.1, Nanging MD khusus.

Apa tekanan nominal katup kupu-kupu sing lungguh karet?

TWS kupu tutup bisa ketemu normal PN10, PN16, Nanging uga PN25.

Apa ukuran maksimal katup sampeyan?

Kauntungan katup TWS yaiku katup ukuran gedhe, kayata katup kupu-kupu jinis wafer / lug, kita bisa nawakake DN1200, katup kupu-kupu jinis flanged, kita bisa nawakake DN2400.

Apa sampeyan bisa ngasilake katup kanthi OEM karo merek kita?

TWS Valve bisa ngasilake katup karo merek sampeyan yen qty ketemu MOQ.

Apa kita bisa dadi agen sampeyan ing negara kita?

Ya, yen sampeyan bisa dadi agen kita, rega bakal luwih apik lan murah, tanggal produksi bakal luwih cendhek.