• head_banner_02.jpg

Kabar

  • Apa kaluwihan lan kekurangan katup kupu-kupu lan titik utama instalasi lan pangopènan?

    Apa kaluwihan lan kekurangan katup kupu-kupu lan titik utama instalasi lan pangopènan?

    Katup kupu nuduhake bagean nutup (cakram katup utawa piring kupu) minangka disk, ngubengi rotasi poros tutup kanggo nggayuh bukaan lan nutup tutup, ing pipa utamane dipotong lan throttle kanggo digunakake.Katup kupu-kupu mbukak lan nutup bagean yaiku piring kupu-kupu berbentuk cakram, ing val ...
    Waca liyane
  • Apa cacat sing rawan kanggo casting katup?

    Apa cacat sing rawan kanggo casting katup?

    1. Stomata Iki minangka rongga cilik sing dibentuk dening gas sing proses solidifikasi logam ora bisa lolos ing jero logam.Tembok njerone alus lan ngemot gas, sing nduweni reflektivitas dhuwur kanggo gelombang ultrasonik, nanging amarga dhasare bunder utawa ellipsoid, iku cacat titik ...
    Waca liyane
  • U Section Butterfly Valve saka TWS Valve

    U Section Butterfly Valve saka TWS Valve

    Katup kupu-kupu U-shaped minangka pilihan populer ing sektor industri amarga desain lan fungsi sing unik.TWS Valve minangka produsen terkemuka kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, nawakake macem-macem katup kupu-kupu kalebu katup kupu-kupu berbentuk U, katup kupu-kupu konsentris, wafer ...
    Waca liyane
  • Gate Valve saka TWS Valve

    Gate Valve saka TWS Valve

    Katup gerbang minangka bagean penting saka macem-macem industri, nyedhiyakake sarana kanggo ngontrol aliran cairan lan gas.Antarane macem-macem jinis katup gapura sing kasedhiya, katup gapura stem sing didhelikake, katup gerbang F4, katup gapura BS5163 lan katup gapura segel karet digunakake amarga spesifik ...
    Waca liyane
  • Kepiye carane milih katup kupu-kupu flange?

    Kepiye carane milih katup kupu-kupu flange?

    Katup kupu-kupu flange utamane digunakake ing pipa produksi industri, peran utamane yaiku kanggo ngilangi sirkulasi medium ing pipa, utawa nyetel ukuran aliran medium ing pipa.Katup kupu-kupu flange akeh digunakake ing teknik konservasi banyu, perawatan banyu, minyak bumi, ...
    Waca liyane
  • Preparation saka karya dibutuhake kanggo Déwan katup saka TWS Valve

    Preparation saka karya dibutuhake kanggo Déwan katup saka TWS Valve

    Déwan katup minangka tahap penting ing proses produksi.Déwan katup minangka proses nggabungake macem-macem bagean lan komponen katup miturut premis teknis sing ditetepake kanggo nggawe produk kasebut.Karya perakitan nduwe pengaruh gedhe ing kualitas produk, sanajan desaine akurat ...
    Waca liyane
  • Cara perakitan umum kanggo katup dituduhake

    Cara perakitan umum kanggo katup dituduhake

    Déwan katup minangka tahap pungkasan ing proses fabrikasi.Déwan katup adhedhasar delineasi premis teknis, bagean katup bebarengan, nggawe proses produk.Karya Majelis nduwe pengaruh gedhe ing kualitas produk, sanajan desaine akurat, bagean kasebut qua ...
    Waca liyane
  • Apa Pilih TWS Valve Check Valves

    Apa Pilih TWS Valve Check Valves

    Milih jinis katup sing tepat iku penting kanggo mesthekake sistem pipa sampeyan bisa mlaku kanthi lancar lan efisien.Ing antarane macem-macem pilihan sing kasedhiya, katup mriksa minangka pilihan sing dipercaya lan efektif kanggo nyegah arus balik lan njaga integritas sistem.Minangka produsen utama ...
    Waca liyane
  • Hot Selling Gate Valve saka TWS Valve

    Hot Selling Gate Valve saka TWS Valve

    Nggolek katup gerbang sing berkualitas kanthi rega sing apik?Ora katon luwih saka TWS Valve, produsen katup spesialis sing nawakake macem-macem produk sing cocog karo kabutuhan sampeyan.Apa sampeyan butuh katup gapura sing luwes, katup gerbang NRS, katup gapura batang munggah utawa katup gerbang F4 / F5, Katup TWS bisa ...
    Waca liyane
  • Pambuka kanggo tutup kupu flange pindho saka TWS Valve

    Pambuka kanggo tutup kupu flange pindho saka TWS Valve

    Katup TWS utamane ngasilake katup kupu-kupu sing lungguh karet, kayata katup kupu-kupu wafer, katup kupu-kupu lug, katup kupu-kupu flange.Kajaba iku, katup gerbang, katup mriksa lan katup bal uga produk utama.Badan katup sing beda duwe panggunaan sing beda, saiki utamane kanggo ngenalake kaluwihan ...
    Waca liyane
  • Cara penanganan gangguan umum katup pneumatik

    Cara penanganan gangguan umum katup pneumatik

    1 Cara perawatan kanggo nambah bocor katup pneumatik Yen kasus spool tutup digunakake kanggo nyuda bocor katup, perlu kanggo ngresiki lan mbusak awak manca;yen prabédan tekanan gedhe, aktuator katup pneumatik apik kanggo nambah sumber gas ...
    Waca liyane
  • Gagal umum saka katup pneumatik

    Gagal umum saka katup pneumatik

    Katup pneumatik utamane nuduhake silinder sing muter peran aktuator, liwat udara sing dikompress kanggo mbentuk sumber daya kanggo nyopir tutup, supaya bisa nggayuh tujuan ngatur saklar.Nalika pipa sing diatur nampa sinyal kontrol sing digawe saka kontrol otomatis ...
    Waca liyane