• head_banner_02.jpg

Kabar

  • Ringkesan Valve Casting

    Ringkesan Valve Casting

    1. Apa casting Logam cair diwutahake menyang rongga cetakan kanthi bentuk sing cocog kanggo bagean kasebut, lan sawise dadi solidifies, produk bagean kanthi wujud, ukuran lan kualitas permukaan tartamtu, sing diarani casting.Telung unsur utama: alloy, modeling, pouring lan solidifikasi.Ing ...
    Waca liyane
  • Sejarah Perkembangan Industri Katup China (3)

    Sejarah Perkembangan Industri Katup China (3)

    Perkembangan industri katup sing terus-terusan (1967-1978) 01 Perkembangan industri kena pengaruh Saka 1967 nganti 1978, amarga owah-owahan gedhe ing lingkungan sosial, pangembangan industri katup uga kena pengaruh banget.Manifestasi utama yaiku: 1. Output katup banget ...
    Waca liyane
  • Apa faktor utama sing mengaruhi kinerja sealing katup kupu-kupu?

    Apa faktor utama sing mengaruhi kinerja sealing katup kupu-kupu?

    Sealing kanggo nyegah bocor, lan prinsip sealing tutup uga sinau saka nyegah bocor.Ana akeh faktor sing mengaruhi kinerja sealing katup kupu, utamané kalebu ing ngisor iki: 1. Struktur sealing Ing owah-owahan suhu utawa pasukan sealing, str ...
    Waca liyane
  • Sejarah Perkembangan Industri Katup China (2)

    Sejarah Perkembangan Industri Katup China (2)

    Tahap awal industri katup (1949-1959) 01Ngatur kanggo ngladeni pemulihan ekonomi nasional Periode saka taun 1949 nganti 1952 minangka periode pemulihan ekonomi nasional negaraku.Amarga kabutuhan konstruksi ekonomi, negara kasebut mbutuhake akeh katup ...
    Waca liyane
  • Sejarah Perkembangan Industri Katup China (1)

    Sejarah Perkembangan Industri Katup China (1)

    Ringkesan Valve minangka produk penting ing mesin umum.Dipasang ing macem-macem pipa utawa piranti kanggo ngontrol aliran medium kanthi ngganti area saluran ing katup.Fungsine yaiku: nyambungake utawa ngilangi medium, nyegah medium mili bali, nyetel paramèter kayata m...
    Waca liyane
  • Kenapa katup stainless steel uga karat?

    Kenapa katup stainless steel uga karat?

    Wong biasane mikir sing tutup saka stainless steel lan ora bakal teyeng.Yen mengkono, bisa dadi masalah karo baja.Iki misconception siji-sisi babagan lack of pangerten stainless steel, kang uga bisa teyeng ing kahanan tartamtu.Baja tahan karat nduweni kemampuan kanggo nolak a ...
    Waca liyane
  • Aplikasi katup kupu-kupu lan katup gerbang ing kahanan kerja sing beda-beda

    Aplikasi katup kupu-kupu lan katup gerbang ing kahanan kerja sing beda-beda

    Katup gerbang lan katup kupu-kupu loro-lorone duwe peran ngalih lan ngatur aliran ing panggunaan pipa.Mesthine, isih ana cara ing proses pemilihan katup kupu-kupu lan katup gerbang.Kanggo nyuda ambane tutup lemah saka pipa ing jaringan pasokan banyu, umume l ...
    Waca liyane
  • Apa bedane lan fungsi katup kupu-kupu eksentrik tunggal, eksentrik ganda lan triple eksentrik

    Apa bedane lan fungsi katup kupu-kupu eksentrik tunggal, eksentrik ganda lan triple eksentrik

    Katup kupu eksentrik tunggal Kanggo ngatasi masalah ekstrusi ing antarane cakram lan kursi tutup katup kupu-kupu konsentris, katup kupu-kupu eksentrik tunggal diprodhuksi.Bubar lan nyuda ekstrusi sing berlebihan ing sisih ndhuwur lan ngisor piring kupu-kupu lan ...
    Waca liyane
  • Ukuran pasar lan analisis pola industri katup kontrol China ing 2021

    Ukuran pasar lan analisis pola industri katup kontrol China ing 2021

    Gambaran Umum Katup kontrol minangka komponen kontrol ing sistem transmisi cairan, sing nduweni fungsi cut-off, regulasi, pangalihan, nyegah backflow, stabilisasi voltase, pangalihan utawa overflow lan relief tekanan.Katup kontrol industri utamane digunakake ing kontrol proses ing industri ...
    Waca liyane
  • Priksa prinsip kerja katup, klasifikasi lan pancegahan instalasi

    Priksa prinsip kerja katup, klasifikasi lan pancegahan instalasi

    Cara kerja katup mriksa Katup mriksa digunakake ing sistem pipa, lan fungsi utamane yaiku kanggo nyegah arus balik medium, rotasi pambalikan pompa lan motor nyopir, lan ngeculake medium ing wadhah.Katup mriksa uga bisa digunakake ing garis sing nyedhiyakake ...
    Waca liyane
  • Cara instalasi Y-strainer lan instruksi manual

    Cara instalasi Y-strainer lan instruksi manual

    1.Prinsip panyaring Y-strainer minangka piranti panyaring indispensable ing sistem pipa kanggo ngirim medium cairan.Y-strainers biasane dipasang ing inlet saka meksa ngurangi tutup, meksa relief tutup, stop valve (kayata welingan banyu mburi pipo panas njero ruangan) utawa equ ...
    Waca liyane
  • Analisis kesalahan umum lan dandan struktural katup mriksa wafer plate Dual

    Analisis kesalahan umum lan dandan struktural katup mriksa wafer plate Dual

    1. Ing aplikasi engineering praktis, karusakan saka Dual plate wafer mriksa klep disebabake akeh alasan.(1) Ing pasukan impact saka medium, area kontak antarane bagean nyambungake lan rod posisi cilik banget, asil ing konsentrasi kaku saben area unit, lan Du ...
    Waca liyane