Netepake standar anyar ing katup kanggo banyu

Produk Utama

  • DC Series flanged katup kupu eksentrik

    DC Series flanged katup kupu eksentrik

    Description: DC Series flanged katup kupu eksentrik nggabungake segel cakram sing tahan positif lan kursi awak integral.Katup nduweni telung atribut unik: bobot kurang, kekuatan luwih lan torsi luwih murah.Karakteristik: 1. Aksi eksentrik nyuda torsi lan kontak jog sak operasi ndawakake urip tutup 2. Cocog kanggo layanan on / off lan modulasi.3. Gumantung ing ukuran lan karusakan, jog bisa didandani ing lapangan lan ing kasus tartamtu, didandani saka njaba th...

  • UD Series klep kupu-kupu dudukan lengan lembut

    UD Series klep kupu-kupu dudukan lengan lembut

    UD Series klep kupu-kupu lenggahan alus yaiku pola Wafer kanthi flensa, pasuryane yaiku seri EN558-1 20 minangka jinis wafer.Karakteristik: 1. Correcting bolongan digawe ing flange miturut standar, gampang mbenerake sak instalasi.2.Through-metu bolt utawa siji-sisih bolt digunakake.Gampang ngganti lan pangopènan.3. Kursi lengen alus bisa ngisolasi awak saka media.Instruksi operasi produk 1. Standar flange pipa kudu cocog karo standar katup kupu;saran pake weld...

  • Katup kupu wafer Seri YD

    Katup kupu wafer Seri YD

    Katrangan: Sambungan flange katup kupu Wafer Seri YD minangka standar universal, lan bahan gagang yaiku aluminium; Bisa digunakake minangka piranti kanggo motong utawa ngatur aliran ing macem-macem pipa medium.Liwat milih bahan sing beda-beda saka cakram lan kursi segel, uga sambungan tanpa pin ing antarane cakram lan batang, katup bisa ditrapake kanggo kahanan sing luwih elek, kayata vakum desulfurisasi, desalinisasi banyu segara.Karakteristik: 1. Ukuran cilik & bobot entheng lan ...

  • MD Series Lug kupu katup

    MD Series Lug kupu katup

    Description: MD Series Lug jinis kupu tutup ngidini pipelines hilir lan peralatan repair online, lan bisa diinstal ing pipe ends minangka tutup exhaust.Fitur Alignment awak lugged ngidini instalasi gampang antarane flanges pipa.a installationi nyata ngirit biaya, bisa diinstal ing mburi pipe.Karakteristik: 1. Cilik ing ukuran & entheng ing bobot lan gampang pangopènan.Bisa dipasang ing ngendi wae sing dibutuhake.2. Prasaja, struktur kompak, cepet 90 derajat on-off operasi 3. Disc h...

  • EZ Series Resilient lungguh NRS gate valve

    EZ Series Resilient lungguh NRS gate valve

    Description: EZ Series Resilient lungguh NRS gapura tutup iku wedge gapura tutup lan Non-munggah jinis stem, lan cocok kanggo nggunakake banyu lan netral Cairan (limbah).Karakteristik: -On-line panggantos saka segel ndhuwur: Gampang instalasi lan pangopènan.-Integral karet-klambi disc: Ing ductile wesi pigura karya punika termal-klambi integral karo karet kinerja dhuwur.Njamin segel nyenyet lan nyegah karat.-Nut Kuningan Integrasi: Kanthi proses casting khusus.kacang kuningan batang terintegrasi...

  • Flanged Backflow Preventer

    Flanged Backflow Preventer

    Description: Resistensi tipis Non-return Backflow Preventer (Tipe Flanged) TWS-DFQ4TX-10/16Q-D - minangka jinis piranti kombinasi kontrol banyu sing dikembangake dening perusahaan kita, utamane digunakake kanggo pasokan banyu saka unit kutha menyang unit limbah umum kanthi ketat matesi tekanan pipa supaya aliran banyu mung siji arah.Fungsine kanggo nyegah backflow saka medium pipeline utawa kondisi siphon bali bali, supaya polusi backflow.Karakteristik: 1. Iku saka ...

  • TWS Flanged katup balancing statis

    TWS Flanged katup balancing statis

    Katup imbangan statis TWS Flanged minangka produk keseimbangan hidrolik utama sing digunakake kanggo ngatur aliran sing tepat saka sistem pipa banyu ing aplikasi HVAC kanggo njamin keseimbangan hidrolik statis ing kabeh sistem banyu.Seri bisa mesthekake aliran nyata saben peralatan terminal lan pipo ing baris karo aliran desain ing phase saka sistem dhisikan commisiioning dening situs commissioning karo aliran ngukur komputer.Seri iki digunakake digunakake ing pipa utama, pipa cabang lan terminal eq ...

  • TWS Air release katup

    TWS Air release katup

    Description: Katup release online-kacepetan dhuwur komposit digabungake karo rong bagéan saka tekanan dhuwur katup udara diaphragm lan inlet meksa kurang lan tutup exhaust, Wis loro exhaust lan intake fungsi.Katup pelepas udara diafragma tekanan dhuwur kanthi otomatis ngeculake jumlah udara sing akumulasi ing pipa nalika pipa ana ing tekanan.Intake tekanan rendah lan katup exhaust ora mung bisa ngeculake hawa ing pipa nalika pipa kosong diisi banyu, ...

  • 02
  • 01
  • 9jpg

Katup kupu khusus kanggo desalinasi banyu lautBagean aliran medium nganggo lapisan lan bahan khusus anyar miturut kahanan kerja sing beda kanggo nyukupi kabutuhan industri desalinasi banyu laut.

 

Katup kupu tengah sing disegel alus tekanan dhuwurnyukupi kabutuhan pipa banyu tekanan dhuwur, pasokan banyu lan saluran banyu ing bangunan dhuwur lan kahanan kerja liyane, lan nduweni karakteristik resistensi tekanan dhuwur, resistensi aliran rendah, lsp.

 

Katup kupu-kupu desulfurisasi / wafer garis tengahdigunakake ing desulfurisasi gas flue lan kahanan kerja liyane sing padha.Bahan sing aman lan dipercaya dipilih miturut kahanan kerja kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

PILIH VALVE, TRUST TWS

Babagan awake dhewe

  • perusahaan01
  • perusahaan03
  • perusahaan02

Katrangan singkat:

Tianjin Tanggu Water-Seal Valve Co., Ltd.(TWS Valve) ditemokake ing taun 1997, lan minangka produsen profesional sing nggabungake desain, pangembangan, produksi, instalasi, penjualan lan layanan, kita duwe 2 tanduran, siji ing Xiaozhan Town, Jinnan, Tianjin, liyane ing Gegu Town, Jinnan, Tianjin. Saiki kita wis dadi salah siji saka supplier anjog China kang produk tutup Manajemen banyu lan solusi produk. Salajengipun, kita wis dibangun munggah merek kuwat kita dhewe "TWS" .

NANGGO ngerti luwih akeh babagan TWS

ACARA & Warta

  • Ringkesan Valve Casting

    1. Apa casting Logam cair diwutahake menyang rongga cetakan kanthi bentuk sing cocog kanggo bagean kasebut, lan sawise dadi solidifies, produk bagean kanthi wujud, ukuran lan kualitas permukaan tartamtu, sing diarani casting.Telung unsur utama: alloy, modeling, pouring lan solidifikasi.Ing ...

  • Sejarah Perkembangan Industri Katup China (3)

    Perkembangan industri katup sing terus-terusan (1967-1978) 01 Perkembangan industri kena pengaruh Saka 1967 nganti 1978, amarga owah-owahan gedhe ing lingkungan sosial, pangembangan industri katup uga kena pengaruh banget.Manifestasi utama yaiku: 1. Output katup banget ...

  • Apa faktor utama sing mengaruhi kinerja sealing katup kupu-kupu?

    Sealing kanggo nyegah bocor, lan prinsip sealing tutup uga sinau saka nyegah bocor.Ana akeh faktor sing mengaruhi kinerja sealing katup kupu, utamané kalebu ing ngisor iki: 1. Struktur sealing Ing owah-owahan suhu utawa pasukan sealing, str ...

  • Sejarah Perkembangan Industri Katup China (2)

    Tahap awal industri katup (1949-1959) 01Ngatur kanggo ngladeni pemulihan ekonomi nasional Periode saka taun 1949 nganti 1952 minangka periode pemulihan ekonomi nasional negaraku.Amarga kabutuhan konstruksi ekonomi, negara kasebut mbutuhake akeh katup ...

  • Sejarah Perkembangan Industri Katup China (1)

    Ringkesan Valve minangka produk penting ing mesin umum.Dipasang ing macem-macem pipa utawa piranti kanggo ngontrol aliran medium kanthi ngganti area saluran ing katup.Fungsine yaiku: nyambungake utawa ngilangi medium, nyegah medium mili bali, nyetel paramèter kayata m...