Netepake standar anyar ing katup kanggo banyu

Produk Utama

  • DC Series flanged katup kupu eksentrik

    DC Series flanged katup kupu eksentrik

    Katup kupu-kupu eksentrik seri DC kalebu segel cakram sing tahan positif lan kursi awak integral.Katup nduweni telung atribut unik: bobot kurang, kekuatan luwih lan torsi luwih murah.Karakteristik: 1. Aksi eksentrik nyuda torsi lan kontak jog sak operasi ndawakake urip tutup 2. Cocog kanggo layanan on / off lan modulasi.3. Gumantung ing ukuran lan karusakan, jog bisa didandani ing lapangan lan ing kasus tartamtu, didandani saka njaba th...

  • UD Series klep kupu-kupu dudukan lengan lembut

    UD Series klep kupu-kupu dudukan lengan lembut

    UD Series klep kupu-kupu lenggahan alus yaiku pola Wafer kanthi flensa, pasuryan kanggo pasuryan yaiku seri EN558-1 20 minangka jinis wafer.Karakteristik: 1. Correcting bolongan digawe ing flange miturut standar, gampang mbenerake sak instalasi.2.Through-metu bolt utawa siji-sisih bolt digunakake.Gampang ngganti lan pangopènan.3. Kursi lengen alus bisa ngisolasi awak saka media.Instruksi operasi produk 1. Standar flange pipa kudu cocog karo standar katup kupu;saran pake weld...

  • Katup kupu wafer Seri YD

    Katup kupu wafer Seri YD

    Katrangan: Sambungan flange katup kupu Wafer Seri YD minangka standar universal, lan bahan gagang yaiku aluminium; Bisa digunakake minangka piranti kanggo motong utawa ngatur aliran ing macem-macem pipa medium.Liwat milih bahan sing beda-beda saka cakram lan kursi segel, uga sambungan tanpa pin ing antarane cakram lan batang, katup bisa ditrapake kanggo kahanan sing luwih elek, kayata vakum desulfurisasi, desalinisasi banyu segara.Karakteristik: 1. Ukuran cilik & bobot entheng lan ...

  • MD Series Lug kupu katup

    MD Series Lug kupu katup

    Description: MD Series Lug jinis kupu tutup ngidini pipelines hilir lan peralatan repair online, lan bisa diinstal ing pipe ends minangka tutup exhaust.Fitur Alignment saka awak lugged ngidini instalasi gampang antarane flanges pipeline.a installationi nyata ngirit biaya, bisa diinstal ing mburi pipe.Karakteristik: 1. Ukuran cilik & bobot entheng lan gampang pangopènan.Bisa dipasang ing ngendi wae sing dibutuhake.2. Prasaja, struktur kompak, cepet 90 derajat on-off operasi 3. Disc h...

  • EZ Series Resilient lungguh NRS gate valve

    EZ Series Resilient lungguh NRS gate valve

    Description: EZ Series Resilient lungguh NRS gapura tutup iku wedge gapura tutup lan Non-munggah jinis stem, lan cocok kanggo nggunakake banyu lan netral Cairan (limbah).Karakteristik: -On-line panggantos saka segel ndhuwur: Gampang instalasi lan pangopènan.-Integral karet-klambi disk: Ing ductile pigura wesi karya punika termal-klambi integral karo karet kinerja dhuwur.Njamin segel nyenyet lan nyegah karat.-Nut Kuningan Integrasi: Kanthi proses casting khusus.kacang kuningan batang terintegrasi...

  • Flanged Backflow Preventer

    Flanged Backflow Preventer

    Description: Resistensi tipis Non-return Backflow Preventer (Tipe Flanged) TWS-DFQ4TX-10/16Q-D - minangka jinis piranti kombinasi kontrol banyu sing dikembangake dening perusahaan kita, utamane digunakake kanggo pasokan banyu saka unit kutha menyang unit limbah umum kanthi ketat matesi tekanan pipa supaya aliran banyu mung siji arah.Fungsine kanggo nyegah backflow saka medium pipeline utawa kondisi siphon aliran bali, supaya polusi backflow.Ciri-cirine: 1. Iku saka ...

  • TWS Flanged katup balancing statis

    TWS Flanged katup balancing statis

    Katup imbangan statis TWS Flanged minangka produk keseimbangan hidrolik utama sing digunakake kanggo ngatur aliran sing tepat saka sistem pipa banyu ing aplikasi HVAC kanggo njamin keseimbangan hidrolik statis ing kabeh sistem banyu.Seri bisa mesthekake aliran nyata saben peralatan terminal lan pipo ing baris karo aliran desain ing phase saka sistem dhisikan commisiioning dening situs commissioning karo aliran ngukur komputer.Seri iki digunakake digunakake ing pipa utama, pipa cabang lan terminal eq ...

  • TWS Air release katup

    TWS Air release katup

    Description: Katup release online-kacepetan dhuwur komposit digabungake karo rong bagéan saka tekanan dhuwur katup udara diaphragm lan inlet meksa kurang lan tutup exhaust, Wis loro exhaust lan intake fungsi.Katup pelepas udara diafragma tekanan dhuwur kanthi otomatis ngeculake jumlah udara sing akumulasi ing pipa nalika pipa ana ing tekanan.Intake tekanan rendah lan katup exhaust ora mung bisa ngeculake hawa ing pipa nalika pipa kosong diisi banyu, ...

  • 02
  • 01
  • 9jpg

Katup kupu khusus kanggo desalinasi banyu lautBagean aliran medium nganggo lapisan lan bahan khusus anyar miturut kahanan kerja sing beda kanggo nyukupi kabutuhan industri desalinasi banyu laut.

 

Katup kupu tengah sing disegel alus tekanan dhuwurnyukupi kabutuhan pipa banyu tekanan dhuwur, pasokan banyu lan saluran banyu ing bangunan dhuwur lan kahanan kerja liyane, lan nduweni karakteristik resistensi tekanan dhuwur, resistensi aliran rendah, lsp.

 

Katup kupu-kupu desulfurisasi / wafer garis tengahdigunakake ing desulfurisasi gas flue lan kahanan kerja liyane sing padha.Bahan sing aman lan dipercaya dipilih miturut kahanan kerja kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

PILIH VALVE, TRUST TWS

Babagan awake dhewe

  • perusahaan01
  • perusahaan03
  • perusahaan02

Katrangan singkat:

Tianjin Tanggu Water-Seal Valve Co., Ltd.(TWS Valve) ditemokake ing taun 1997, lan minangka produsen profesional sing nggabungake desain, pangembangan, produksi, instalasi, penjualan lan layanan, kita duwe 2 tanduran, siji ing Xiaozhan Town, Jinnan, Tianjin, liyane ing Gegu Town, Jinnan, Tianjin. Saiki kita wis dadi salah siji saka supplier anjog China kang produk tutup Manajemen banyu lan solusi produk. Salajengipun, kita wis dibangun munggah merek kuwat kita dhewe "TWS" .

NANGGO ngerti luwih akeh babagan TWS

ACARA & Warta

  • U Section Butterfly Valve saka TWS Valve

    Katup kupu-kupu U-shaped minangka pilihan populer ing sektor industri amarga desain lan fungsi sing unik.TWS Valve minangka produsen terkemuka kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, nawakake macem-macem katup kupu-kupu kalebu katup kupu-kupu berbentuk U, katup kupu-kupu konsentris, wafer ...

  • Gate Valve saka TWS Valve

    Katup gerbang minangka bagean penting saka macem-macem industri, nyedhiyakake sarana kanggo ngontrol aliran cairan lan gas.Antarane macem-macem jinis katup gapura sing kasedhiya, katup gapura stem sing didhelikake, katup gerbang F4, katup gapura BS5163 lan katup gapura segel karet digunakake amarga spesifik ...

  • Kepiye carane milih katup kupu-kupu flange?

    Katup kupu-kupu flange utamane digunakake ing pipa produksi industri, peran utamane yaiku kanggo ngilangi sirkulasi medium ing pipa, utawa nyetel ukuran aliran medium ing pipa.Katup kupu-kupu flange akeh digunakake ing teknik konservasi banyu, perawatan banyu, minyak bumi, ...

  • Preparation saka karya dibutuhake kanggo Déwan katup saka TWS Valve

    Déwan katup minangka tahap penting ing proses produksi.Déwan katup minangka proses nggabungake macem-macem bagean lan komponen katup miturut premis teknis sing ditetepake kanggo nggawe produk kasebut.Karya perakitan nduwe pengaruh gedhe ing kualitas produk, sanajan desaine akurat ...

  • Cara perakitan umum kanggo katup dituduhake

    Déwan katup minangka tahap pungkasan ing proses fabrikasi.Déwan katup adhedhasar delineasi premis teknis, bagean katup bebarengan, nggawe proses produk.Karya Majelis nduwe pengaruh gedhe ing kualitas produk, sanajan desaine akurat, bagean kasebut qua ...