• head_banner_02.jpg

Video

  • Katup Kupu Tipe U Kanthi Diameter Sedheng

    1.DN600-DN2400
    2. Kursi Vulcanized / Kursi Karet karo struktur pigura
    3. Ngadhepi Pasuryan EN558-1 seri 20

    Waca liyane
  • Wafer Butterfly Valve Kanthi Diameter Sedheng

    1.DN350-DN1200
    2. Torsi cilik kanggo mbukak lan nutup
    3. Ukuran cilik lan bobot entheng

    Waca liyane
  • Lug Butterfly Valve Kanthi Diameter Sedheng

    1.DN350-DN1200
    2. Bisa dipasang ing mburi pipa
    3. Gampang instalasi antarane pipa flanges

    Waca liyane
  • TWS Valve Pambuka 2022

    Produk inti TWS Valve kalebu katup kupu-kupu sing tahan banting, katup gerbang, katup periksa, saringan Y, katup balancing, katup pelepas udara, pencegah arus balik, lsp, lan kabeh produk cocog karo standar internasional.

    Waca liyane
  • TWS Valve Pambuka 2018

    Produk inti TWS Valve kalebu katup kupu-kupu sing tahan banting, katup gerbang, katup periksa, saringan Y, katup balancing, katup pelepas udara, pencegah arus balik, lsp, lan kabeh produk cocog karo standar internasional.

    Waca liyane
  • TWS Valve Pambuka 2020

    Produk inti TWS Valve kalebu katup kupu-kupu sing tahan banting, katup gerbang, katup periksa, saringan Y, katup balancing, katup pelepas udara, pencegah arus balik, lsp, lan kabeh produk cocog karo standar internasional.

    Waca liyane
  • TWS Valve Pambuka 2019

    Produk inti TWS Valve kalebu katup kupu-kupu sing tahan banting, katup gerbang, katup periksa, saringan Y, katup balancing, katup pelepas udara, pencegah arus balik, lsp, lan kabeh produk cocog karo standar internasional.

    Waca liyane
  • Katup kupu, Katup TWS

    Produk utama TWS Valve yaiku katup kupu-kupu kalebu katup kupu-kupu wafer, katup kupu-kupu lug, katup kupu-kupu U tupe lan katup kupu-kupu flanged.

    Waca liyane
  • TWS Valve introduksi

    Produk inti TWS Valve kalebu katup kupu-kupu sing tahan banting, katup gerbang, katup periksa, saringan Y, katup balancing, katup pelepas udara, pencegah arus balik, lsp, lan kabeh produk cocog karo standar internasional.

    Waca liyane
  • Backflow preventer, TWS Valve

    Backflow preventer utamané digunakake kanggo sumber banyu saka unit kutha kanggo unit limbah umum strictly matesi meksa pipeline supaya aliran banyu mung siji-cara.Fungsine kanggo nyegah backflow saka medium pipeline utawa kondisi siphon aliran bali, supaya polusi backflow.

    Waca liyane
  • Katup pelepas udara, Katup TWS

    Katup pelepasan udara kanthi kacepetan dhuwur komposit digabungake karo rong bagean katup udara diafragma tekanan tinggi lan katup inlet lan exhaust tekanan rendah, Nduwe fungsi exhaust lan intake.

    Waca liyane
  • Katup kupu-kupu lug C95400

    Fitur Alignment saka awak lugged ngidini instalasi gampang antarane flanges pipeline.a installationi nyata ngirit biaya, bisa diinstal ing mburi pipe.Bahan C95400 nduweni ketahanan korosi sing apik lan bisa adaptasi karo lingkungan banyu segara.

    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2