• head_banner_02.jpg

Video

  • TWS Valve Pambuka 2018

    Produk inti TWS Valve kalebu katup kupu-kupu sing tahan banting, katup gerbang, katup periksa, saringan Y, katup balancing, katup pelepas udara, pencegah arus balik, lan liya-liyane, lan kabeh produk cocog karo standar internasional.

    Waca liyane
  • TWS Valve Pambuka 2020

    Produk inti TWS Valve kalebu katup kupu-kupu sing tahan banting, katup gerbang, katup periksa, saringan Y, katup balancing, katup pelepas udara, pencegah arus balik, lan liya-liyane, lan kabeh produk cocog karo standar internasional.

    Waca liyane
  • TWS Valve Pambuka 2019

    Produk inti TWS Valve kalebu katup kupu-kupu sing tahan banting, katup gerbang, katup periksa, saringan Y, katup balancing, katup pelepas udara, pencegah arus balik, lan liya-liyane, lan kabeh produk cocog karo standar internasional.

    Waca liyane
  • Katup kupu, Katup TWS

    Produk utama TWS Valve yaiku katup kupu-kupu kalebu katup kupu-kupu wafer, katup kupu-kupu lug, katup kupu-kupu U tupe lan katup kupu-kupu flanged.

    Waca liyane
  • TWS Valve introduksi

    Produk inti TWS Valve kalebu katup kupu-kupu sing tahan banting, katup gerbang, katup periksa, saringan Y, katup balancing, katup pelepas udara, pencegah arus balik, lan liya-liyane, lan kabeh produk cocog karo standar internasional.

    Waca liyane
  • Backflow preventer, TWS Valve

    Backflow preventer utamané digunakake kanggo sumber banyu saka unit kutha kanggo unit limbah umum strictly matesi meksa pipeline supaya aliran banyu mung siji-cara.Fungsine kanggo nyegah backflow saka medium pipeline utawa kondisi siphon bali bali, supaya polusi backflow.

    Waca liyane
  • Katup pelepas udara, Katup TWS

    Katup pelepasan udara kecepatan tinggi komposit digabungake karo rong bagean katup udara diafragma tekanan tinggi lan katup inlet lan exhaust tekanan rendah, Nduwe fungsi exhaust lan intake.

    Waca liyane
  • Katup kupu-kupu lug C95400

    Fitur Alignment saka awak lugged ngidini instalasi gampang antarane flanges pipeline.a installationi nyata ngirit biaya, bisa diinstal ing mburi pipe.Bahan C95400 nduweni ketahanan korosi sing apik lan bisa adaptasi karo lingkungan banyu segara.

    Waca liyane
  • Katup balancing statis flange, Katup TWS

    TWS Flanged Static balancing valve minangka produk imbangan hidraulik utama sing digunakake kanggo ngatur aliran sing tepat saka sistem pipa banyu ing aplikasi HVAC kanggo njamin keseimbangan hidrolik statis ing kabeh sistem banyu.

    Waca liyane
  • Klep kupu wafer kursi empuk

    Klep kupu wafer kursi alus yaiku jinis lengen alus lan bisa misahake awak lan medium cairan kanthi tepat.

    Waca liyane
  • Katup kupu flanged eksentrik

    Katup kupu flanged eksentrik nggabungake segel cakram sing tahan positif lan kursi awak integral.Katup nduweni telung atribut unik: bobot kurang, kekuatan luwih lan torsi luwih murah.

    Waca liyane
  • Katup kupu-kupu mburi grooved

    Klep kupu-kupu mburi grooved yaiku tutup kupu-kupu tutup gelembung sing ditutup kanthi karakteristik aliran sing luar biasa.Segel karet dicetak ing cakram wesi ulet, supaya bisa potensial aliran maksimal.

    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2