• head_banner_02.jpg

Cara perakitan umum kanggo katup dituduhake

Déwan katup minangka tahap pungkasan ing proses fabrikasi.Déwan katup adhedhasar delineasi premis teknis, bagean katup bebarengan, nggawe proses produk.Karya Majelis duweni pengaruh gedhe ing kualitas produk, sanajan desaine akurat, bagean kasebut nduweni kualifikasi, yen perakitan ora bener, katup ora bisa nyukupi syarat-syarat pranata kasebut, lan malah ngasilake bocor segel.Mulane, cara perakitan sing cocog kudu diadopsi kanggo njamin kualitas produk pungkasan saka katup.Proses perakitan sing ditetepake ing produksi diarani prosedur proses perakitan.

 

Cara perakitan umum kanggo katup:
Ana telung cara perakitan umum kanggo katup, yaiku, metode penggantian lengkap, metode perbaikan lan metode sing cocog.

 

1. Cara tukar lengkap

Nalika katup dirakit kanthi cara ijol-ijolan lengkap, saben bagean tutup bisa dipasang tanpa ndandani lan milih, lan produk sawise perakitan bisa nyukupi syarat teknis sing ditemtokake.Ing wektu iki, bagean tutup kudu rampung sesuai karo syarat desain, kanggo gawe marem akurasi wangun lan panyuwunan toleransi posisi.Kaluwihan saka cara ijol-ijolan lengkap yaiku: karya perakitan prasaja, ekonomi, buruh ora mbutuhake skill sing dhuwur, proses perakitan dhuwur, gampang ngatur baris perakitan lan produksi profesional.Nanging, pancen ngandika, nalika njupuk perakitan panggantos lengkap, akurasi mesin saka bagean luwih.Cocog kanggo stop valve,katup mriksa, tutup werni lan struktur liyane saka katup pancen prasaja lan klep diameteripun medium lan cilik.

Katup kupu concentric flange kudu duwe kanggo perawatan banyu efisien

2. Metode opsional

Katup nganggo perakitan opsional, kabeh mesin bisa diproses miturut akurasi ekonomi, banjur ukuran kanthi efek pangaturan lan ganti rugi, supaya bisa nggayuh akurasi perakitan sing ditemtokake.Prinsip metode sing cocog padha karo cara ndandani, nanging cara ngganti ukuran cincin ganti rugi beda.Tilas kanggo ngganti ukuran ring ganti rugi, dene sing terakhir ngganti ukuran ring ganti rugi.Contone: model katup kontrol pindho gapura wedge tutup ndhuwur inti lan dispensing gasket, ana ing chain ukuran related kanggo presisi Déwan saka bagean khusus minangka ganti rugi, kanthi nyetel kekandelan saka gasket, kanggo nggayuh akurasi Déwan dibutuhake.Kanggo mesthekake yen bagean ganti rugi tetep bisa dipilih ing kahanan sing beda-beda, perlu kanggo nggawe set model katup kontrol hidrolik saka gasket lan bagian kompensasi lengan poros kanthi ukuran ketebalan sing beda-beda sadurunge kanggo perakitan.

3. Cara ndandani

Katup dipasang kanthi cara ndandani, lan bagean kasebut bisa diproses miturut akurasi ekonomi.Nalika perakitan, ukuran kanthi pangaturan lan efek kompensasi didandani kanggo nggayuh tujuan perakitan sing ditemtokake.Cara iki wis mesthi ditambahaké kanggo proses piring, nanging nemen simplifies syarat akurasi ukuran proses Processing sadurungé, proses Papan saka operasi khusus, umume ngandika, ora bakal mengaruhi efektifitas produksi.Proses perakitan katup: katup kanthi individu nggunakake perakitan situs tetep, bagean katup, perakitan komponen lan perakitan umum ditindakake ing bengkel perakitan, lan kabeh bagean lan komponen sing dibutuhake diangkut menyang papan kerja perakitan.Biasane, perakitan komponen lan perakitan total ditindakake kanthi pirang-pirang klompok buruh ing wektu sing padha, sing ora mung nyepetake siklus perakitan, nanging uga nggampangake aplikasi alat perakitan khusus, lan syarat kanggo tingkat teknis buruh relatif. sedheng.

 

Kajaba iku, Tianjin Tanggu Water Seal Valve Co., Ltd. minangka perusahaan sing ndhukung tutup kursi elastis kanthi teknologi, produk kasebutklep kupu wafer kursi karet, katup kupu lug, katup kupu konsentris flange ganda,pindho flange klep kupu eksentrik, katup keseimbangan, katup pemeriksa plat ganda wafer,Y-Saringanlan liya-liyane.Ing Tianjin Tanggu Water Seal Valve Co., Ltd., kita bangga nyedhiyakake produk kelas siji sing cocog karo standar industri sing paling dhuwur.Kanthi macem-macem katup lan fitting, sampeyan bisa dipercaya nyedhiyakake solusi sing sampurna kanggo sistem banyu sampeyan.Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan produk kita lan carane kita bisa mbantu.

 


Wektu kirim: Mei-23-2024