• head_banner_02.jpg

Kepiye carane milih katup kupu-kupu flange?

Katup kupu flangeutamané dipigunakaké ing pipo produksi industri, peran utama iku kanggo Cut mati circulation saka medium ing pipo, utawa nyetel ukuran aliran medium ing pipo.Katup kupu-kupu flange akeh digunakake ing teknik konservasi banyu, perawatan banyu, minyak bumi, industri kimia, pemanasan kutha lan industri umum liyane, lan uga bisa digunakake ing sistem kondensor lan pendinginan stasiun tenaga termal.
Katup kupu-kupu Flanged utamané cocok kanggo nggawe tutup diameter gedhe, sing akeh digunakake ing bidang regulasi diameter gedhe.Nalika tutup kupu flange dibukak kanthi lengkap, resistensi aliran cilik.Nalika amba bukaan antarane 15-70, tutup kupu flange bisa banget sensitif kanggo ngontrol aliran medium.
Kajaba iku, amarga piring kupu saka tutup kupu flange wis dibusak nalika gerakan muter, tutup jinis iki bisa digunakake ing pipo karo medium granular dilereni soko tugas, lan miturut kekuatan segel, iku uga bisa digunakake ing wêdakakêna lan garis granular. saka medium.

DN900 Flanged katup kupu eksentrik
Klasifikasi katup kupu-kupu flanged
Katup kupu flange bisa dipérang dadi tutup kupu flange sealing alus lan tutup kupu flange sealing hard miturut materi permukaan sealing.
Bahan sealing saka tutup kupu flange segel alus yaiku karet lan plastik fluorine;lan materi sealing saka tutup kupu flange segel hard iku logam kanggo logam, logam kanggo plastik fluorine lan multi-lapisan piring gabungan.
Dering sealing saka tutup kupu flange segel alus bisa ditempelake ing saluran awak tutup lan bisa inlaid watara piring kupu.Nalika digunakake minangka tutup tutup, kinerja sealing bisa tekan FCI 70-2: 2006 (ASME B16 104) VI, luwih dhuwur tinimbang katup kupu flange segel hard.Nanging, amarga bahan sealing alus diwatesi dening suhu, tutup kupu flange segel alus biasane digunakake ing lapangan konservasi banyu lan perawatan banyu ing suhu kamar.

Katup Kupu Konsentris Flanged
Metal hard seal flange kupu tutup nduweni kaluwihan materi, bisa adaptasi kanggo suhu kerja sing luwih dhuwur, tekanan kerja sing luwih gedhe, umur layanan luwih suwe tinimbang segel alus, nanging kerugian saka tutup kupu flange segel hard ketok, angel ditindakake kanthi nutup, sealing. kinerja banget miskin, supaya iki jenis tutup kupu flange umume digunakake kanggo sealing requirement kinerja ora dhuwur, aja nyetel aliran.

 

Kajaba iku, Tianjin Tanggu Water Seal Valve Co., Ltd. minangka perusahaan sing ndhukung tutup kursi elastis kanthi teknologi, produk kasebutklep kupu wafer kursi elastis, tutup kupu lug, tutup kupu concentric flange pindho, flange pindhoklep kupu eksentrik, katup keseimbangan, katup pemeriksa plat ganda wafer,Y-Saringanlan liya-liyane.Ing Tianjin Tanggu Water Seal Valve Co., Ltd., kita bangga nyedhiyakake produk kelas siji sing cocog karo standar industri sing paling dhuwur.Kanthi macem-macem katup lan fitting, sampeyan bisa dipercaya nyedhiyakake solusi sing sampurna kanggo sistem banyu sampeyan.Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan produk kita lan carane kita bisa mbantu.

 


Wektu kirim: Mei-31-2024