• head_banner_02.jpg

Ukuran pasar lan analisis pola industri katup kontrol China ing 2021

Ringkesan

Katup kontrol minangka komponen kontrol ing sistem pangiriman cairan, sing nduweni fungsi cut-off, regulasi, pangalihan, nyegah backflow, stabilisasi voltase, pangalihan utawa overflow lan relief tekanan.Katup kontrol industri utamane digunakake ing kontrol proses ing peralatan industri lan kalebu ing industri instrumen, instrumentasi lan otomasi.

1. Katup kontrol padha karo lengen robot ing proses nyadari otomatisasi industri, lan minangka unsur kontrol pungkasan kanggo ngganti paramèter proses kayata aliran medium, tekanan, suhu, lan tingkat cairan.Amarga digunakake minangka aktuator terminal ing sistem kontrol proses otomatisasi industri, katup kontrol, uga dikenal minangka "aktuator", minangka salah sawijining piranti inti manufaktur cerdas.

2. Katup kontrol minangka komponen dhasar utama otomatisasi industri.Tingkat pangembangan teknis langsung nggambarake kapasitas manufaktur peralatan dhasar negara lan tingkat modernisasi industri.Iki minangka syarat sing dibutuhake kanggo industri dhasar lan industri aplikasi hilir kanggo mujudake intelijen, jaringan lan otomatisasi..Katup kontrol umume kasusun saka aktuator lan katup, sing bisa diklasifikasikake miturut fungsi, karakteristik stroke, daya sing digunakake dening aktuator sing dilengkapi, sawetara tekanan, lan sawetara suhu.

 

Rantai industri

Hulu industri katup kontrol utamané baja, produk listrik, macem-macem casting, forgings, fasteners lan bahan mentahan industri liyane.Ana akeh perusahaan hulu, kompetisi sing cukup lan pasokan sing cukup, sing nyedhiyakake kondisi dhasar sing apik kanggo produksi perusahaan katup kontrol;Aplikasi hilir sing akeh, kalebu petroleum, petrokimia, kimia, kertas, perlindungan lingkungan, energi, pertambangan, metalurgi, obat-obatan lan industri liyane.

Saka perspektif distribusi biaya produksi:

Bahan mentah kayata baja, produk listrik lan casting luwih saka 80%, lan biaya manufaktur kira-kira 5%.

Lapangan aplikasi hilir paling gedhe saka katup kontrol ing China yaiku industri kimia, kanthi luwih saka 45%, diikuti dening industri minyak lan gas lan tenaga, kanthi luwih saka 15%.

Kanthi nganyarke teknologi kontrol industri ing taun-taun pungkasan, aplikasi katup kontrol ing pembuatan kertas, perlindungan lingkungan, panganan, obat-obatan lan lapangan liyane uga berkembang luwih cepet lan luwih cepet.

 

Ukuran industri

Pangembangan industri China terus saya apik, lan tingkat otomatisasi industri terus saya apik.Ing 2021, nilai tambah industri China bakal tekan 37,26 triliun yuan, kanthi tingkat pertumbuhan 19,1%.Minangka unsur kontrol terminal saka sistem kontrol industri, aplikasi saka tutup kontrol industri ing sistem kontrol industri èfèktif mbenakake stabilitas, akurasi lan automation saka sistem kontrol.Miturut data Asosiasi Industri Instrumen Shanghai: ing taun 2021, jumlah perusahaan sistem kontrol otomasi industri ing China bakal tambah dadi 1,868, kanthi revenue 368,54 milyar yuan, tambah taun-taun 30,2%.Ing taun-taun pungkasan, output katup kontrol industri ing China saya tambah saben taun, saka 9,02 yuta set ing 2015 dadi udakara 17,5 yuta set ing 2021, kanthi tingkat pertumbuhan taunan gabungan 6,6%.China wis dadi salah sawijining produsen katup kontrol industri paling gedhe ing donya.

Panjaluk katup kontrol industri ing industri hilir kayata kimia lan minyak lan gas terus saya tambah, utamane kalebu papat aspek: proyek investasi anyar, transformasi teknis proyek sing wis ana, panggantos suku cadang, lan layanan inspeksi lan pangopènan.Ing taun-taun pungkasan, negara wis nyetel struktur industri lan ngowahi ekonomi.Mode wutah lan promosi kuat kanggo konservasi energi lan langkah-langkah pengurangan emisi duwe efek stimulasi sing jelas ing investasi proyek lan kabutuhan transformasi teknologi industri hilir.Kajaba iku, nganyari normal lan panggantos peralatan lan layanan inspeksi lan pangopènan uga nggawa panjaluk sing stabil kanggo pangembangan industri.Ing taun 2021, skala pasar katup kontrol industri China bakal udakara udakara 39,26 milyar yuan, kenaikan taun-taun luwih saka 18%.Industri kasebut duwe bathi reged sing dhuwur lan bathi sing kuat.

 

Pola perusahaan

kompetisi pasar katup kontrol industri negaraku bisa dipérang dadi telung tingkat,

Ing pasar murah, merek domestik wis bisa nyukupi kabutuhan pasar, kompetisi sengit, lan homogenitas serius;

Ing pasar agêng-mburi, Enterprises domestik karo tingkat technical relatif dhuwur dituduhake deningTianjin Tanggu Water-seal ValveCo., Ltdmanggoni bagean saka pangsa pasar;

Ing pasar dhuwur-mburi: tingkat seng nembus saka merek domestik punika relatif kurang, kang Sejatine dikuwasani dening manca pisanan-line merek lan merek profesional.

Saiki, kabeh manufaktur katup kontrol utama domestik wis entuk sertifikasi sistem kualitas ISO9001 lan peralatan khusus (pipa tekanan) lisensi manufaktur TSG, lan sawetara manufaktur wis lulus sertifikasi API lan CE, lan bisa tundhuk karo ANSI, API, BS, JIS lan standar liyane. Desain lan nggawe produk.

Papan pasar katup kontrol negaraku sing gedhe banget wis narik akeh merek manca kanggo mlebu pasar domestik.Amarga kekuatan finansial sing kuwat, investasi teknis sing gedhe lan pengalaman sing sugih, merek manca ana ing posisi utama ing pasar katup kontrol, utamane ing pasar katup kontrol dhuwur.

Saiki, ana akeh manufaktur katup kontrol domestik, umume ukuran cilik lan konsentrasi industri kurang, lan ana jurang sing jelas karo pesaing manca.Kanthi terobosan ing teknologi katup kontrol industri domestik, tren substitusi impor produk dhuwur ora bisa dibatalake..

 

Dtren pembangunan

Katup kontrol industri negaraku duwe telung tren pangembangan ing ngisor iki:

1. Keandalan produk lan akurasi pangaturan bakal luwih apik

2. Tingkat lokalisasi bakal nambah, lan substitusi impor bakal luwih cepet, lan konsentrasi industri bakal nambah

3. Teknologi industri cenderung standar, modular, cerdas, terintegrasi lan jaringan


Wektu kirim: Jul-07-2022