• head_banner_02.jpg

Preparation saka karya dibutuhake kanggo Déwan katup saka TWS Valve

Déwan katup minangka tahap penting ing proses produksi.Déwan katup minangka proses nggabungake macem-macem bagean lan komponen katup miturut premis teknis sing ditetepake kanggo nggawe produk kasebut.Karya Majelis nduwe pengaruh gedhe ing kualitas produk, sanajan desaine akurat lan bagean kasebut qualified, yen perakitan ora bener, katup ora bisa nyukupi syarat sing ditemtokake, lan malah ngasilake bocor sealing.Mulane, akeh persiapan sing kudu ditindakake ing proses perakitan.

A Valve, mriksa ati-ati.Katup TWS

1. Preparatory work sadurunge perakitan
Sadurunge perakitan bagean tutup, mbusak burrs lan welding ampas kawangun dening mesin, resik lan Cut pangisi lan gaskets.
2. Reresik saka bagean tutup
Minangka katup pipa cairan, rongga internal kudu resik.Utamane, tenaga nuklir, obat-obatan, katup industri panganan, supaya njamin kemurnian medium lan supaya ora transmisi medium, syarat kebersihan rongga tutup luwih ketat.Ngresiki bagean katup respon sadurunge perakitan, lan copot Kripik, lenga Gamelan ampas, coolant lan burr, welding slag lan rereget liyane ing bagean.Reresik katup biasane disemprotake nganggo banyu alkali utawa banyu panas (sing uga bisa dicuci nganggo minyak tanah) utawa diresiki nganggo pembersih ultrasonik.Sawise mecah lan polishing, bagean kudu di resiki pungkasanipun.Reresik pungkasan biasane kanggo sikat lumahing sealing karo bensin, lan banjur jotosan garing karo udhara nyenyet lan ngilangke nganggo kain.
3, pangisi lan persiapan gasket
Pengepakan grafit akeh digunakake amarga kaluwihan saka resistance karat, sealing apik lan koefisien gesekan cilik.Pengisi lan gasket digunakake kanggo nyegah bocor media liwat batang tutup lan tutup lan sendi flange.Aksesoris kasebut kudu dipotong lan disiapake sadurunge pemasangan katup.

TWS VALVE
4. Majelis katup
Katup biasane dirakit karo awak tutup minangka bagean referensi miturut urutan lan cara sing ditemtokake ing proses kasebut.Sadurunge perakitan, bagean lan bagean kudu dideleng kanggo ngindhari bagean sing ora diresiki lan najis mlebu ing perakitan pungkasan.Ing proses perakitan, bagean kasebut kudu dilebokake alon-alon supaya ora nabrak lan ngeruk personel pangolahan.Bagian aktif katup (kayata batang tutup, bantalan, lan liya-liyane) kudu dilapisi mentega industri.Tutup tutup lan flo ing awak katup diikat.Nalika ngencengi bolts, respon, interweave, bola-bali lan roto-roto tightened, digunakake lumahing peserta saka awak tutup lan tutup tutup bakal gawé katup kontrol aliran bocor amarga pasukan ora rata watara.Tangan ngangkat ngirim ora dawa banget kanggo nyegah pasukan pretightening gedhe banget lan mengaruhi kekuatan bolt.Kanggo katup kanthi panjaluk pretensi sing abot, torsi kudu ditrapake lan baut kudu dikencengi miturut syarat torsi sing wis ditemtokake.Sawise perakitan pungkasan, mekanisme nyekel kudu diputer kanggo mriksa apa kegiatan bukaan tutup lan nutup bagean seluler lan apa ana pemandangan Watesan.Apa arah piranti tutup tutup, krenjang lan bagean liyane saka tutup abang meksa meets syarat saka gambar, tutup sawise review.
Kajaba iku, Tianjin Tanggu Water Seal Valve Co., Ltd. minangka teknologi majukatup kursi karetperusahaan sing ndhukung, produk kasebut yaiku katup kupu wafer kursi elastis,klep kupu lug, tutup kupu-kupu konsentris flange ganda, katup kupu-kupu eksentrik flange ganda, katup keseimbangan,wafer dual plate mriksa katup, Y-Saringan lan liya-liyane.Ing Tianjin Tanggu Water Seal Valve Co., Ltd., kita bangga nyedhiyakake produk kelas siji sing cocog karo standar industri sing paling dhuwur.Kanthi macem-macem katup lan fitting, sampeyan bisa dipercaya nyedhiyakake solusi sing sampurna kanggo sistem banyu sampeyan.Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan produk kita lan carane kita bisa mbantu.

 


Wektu kirim: Mei-31-2024