• head_banner_02.jpg

Apa bedane lan fungsi katup kupu-kupu eksentrik tunggal, eksentrik ganda lan triple eksentrik

Katup kupu-kupu eksentrik tunggal

Kanggo ngatasi masalah ekstrusi ing antarane cakram lan kursi tutup katup kupu-kupu konsentris, katup kupu-kupu eksentrik tunggal diprodhuksi.Bubar lan nyuda ekstrusi sing berlebihan saka ujung ndhuwur lan ngisor piring kupu lan kursi tutup.Nanging, amarga struktur eksentrik tunggal, fenomena scraping antarane disk lan kursi tutup ora ilang sajrone proses bukaan lan nutup tutup tutup, lan sawetara aplikasi padha karo katup kupu-kupu konsentris, saengga ora digunakake akeh.

 

Katup kupu-kupu eksentrik ganda

Ing basis saka tutup kupu eccentric siji, iku klep kupu eksentrik ganda sing akeh digunakake ing saiki.Fitur struktural yaiku pusat poros batang katup nyimpang saka tengah disk lan tengah awak.Efek saka eccentricity pindho mbisakake disc kanggo break adoh saka jog tutup sanalika sawise tutup dibukak, kang nemen ngilangake rasah extrusion gedhe banget lan scratching antarane disk lan jog tutup, nyuda resistance mbukak, nyuda nyandhang, lan mbenakake Seat. urip.scraping wis suda banget, lan ing wektu sing padha,klep kupu eksentrik ganda uga bisa nggunakake jog tutup logam, kang mbenakake aplikasi saka tutup kupu ing lapangan suhu dhuwur.Nanging, amarga prinsip sealing minangka struktur sealing posisi, yaiku, permukaan sealing saka disk lan kursi tutup ana ing kontak baris, lan deformasi elastis sing disebabake ekstrusi cakram saka kursi tutup ngasilake efek sealing, saengga nduweni syarat dhuwur kanggo posisi nutup (utamane logam Valve jog), kurang meksa prewangan kapasitas, kang kok tradisional wong mikir sing klep kupu ora tahan kanggo dhuwur meksa lan duwe bocor gedhe.

 

Katup kupu-kupu eksentrik triple

Kanggo tahan suhu dhuwur, segel hard kudu digunakake, nanging jumlah bocor gedhe;kanggo nul bocor, segel alus kudu digunakake, nanging ora tahan kanggo suhu dhuwur.Kanggo ngatasi kontradiksi katup kupu-kupu eksentrik ganda, katup kupu-kupu kasebut eksentrik kaping telune.Fitur struktural yaiku nalika batang katup eksentrik ganda eksentrik, sumbu kerucut permukaan sealing cakram cenderung menyang sumbu silinder awak, yaiku, sawise eksentrisitas katelu, bagean sealing saka disk ora. owah-owahan.Banjur iku bunder bener, nanging elips, lan wangun saka lumahing sealing uga asimetris, sisih siji kepekso kanggo garis tengah awak, lan sisih liyane podo karo garis tengah awak.Karakteristik eksentrisitas katelu iki yaiku struktur panyegelan dhasar diganti, ora dadi segel posisi maneh, nanging segel torsi, yaiku, ora ngandelake deformasi elastis kursi tutup, nanging gumantung ing kontak. meksa lumahing jog tutup kanggo entuk efek sealing, Mulane, masalah saka nul bocor saka jog tutup logam wis ditanggulangi ing siji swoop ambruk, lan amarga meksa lumahing kontak ceceg karo meksa medium, tekanan dhuwur lan suhu dhuwur. resistance uga gampang ditanggulangi.


Wektu kirim: Jul-13-2022