DC Series flanged katup kupu eksentrik

Katrangan singkat:

ukuran:DN 100~DN 2600

Tekanan:PN10/PN16

Standar:

Adhep-adhepan: EN558-1 Seri 13/14

Sambungan flange: EN1092 10/16, ANSI B16.1

Flange ndhuwur: ISO 5211


Detail Produk

Tag produk

katrangan:

Katup kupu eksentrik flanged DC Series nggabungake segel cakram sing tahan positif lan kursi awak integral.Katup nduweni telung atribut unik: bobot kurang, kekuatan luwih lan torsi luwih murah.

ciri:

1. Aksi eksentrik nyuda torsi lan kontak jog sak operasi ndawakake urip tutup
2. Cocog kanggo layanan on / off lan modulasi.
3. Gumantung ing ukuran lan karusakan, jog bisa didandani ing lapangan lan ing kasus tartamtu, didandani saka njaba tutup tanpa disassembly saka baris utama
4. Kabeh bagean wesi sing fusion bonded expoxy ditutupi kanggo resistance karat lan umur dawa.

Aplikasi khas:

1. Proyek banyu lan sumber daya banyu
2. Pangreksan Lingkungan
3. Sarana Umum
4. Daya lan Utilitas Umum
5. Industri bangunan
6. Petroleum / Kimia
7. Baja.Metalurgi

ukuran:

 20210927161813 _20210927161741

DN Operator Gear L D D1 d n d0 b f H1 H2 L1 L2 L3 L4 Φ Bobot
100 XJ24 127 220 180 156 8 19 19 3 310 109 52 45 158 210 150 19
150 XJ24 140 285 240 211 8 23 19 3 440 143 52 45 158 210 150 37
200 XJ30 152 340 295 266 8 23 20 3 510 182 77 63 238 315 300 51
250 XJ30 165 395 350 319 12 23 22 3 565 219 77 63 238 315 300 68
300 4022 178 445 400 370 12 23 24.5 4 630 244 95 72 167 242 300 93
350 4023 190 505 460 429 16 23 24.5 4 715 283 110 91 188 275 400 122
400 4023 216 565 515 480 16 28 24.5 4 750 312 110 91 188 275 400 152
450 4024 222 615 565 530 20 28 25.5 4 820 344 473 147 109 420 400 182
500 4024 229 670 620 582 20 28 26.5 4 845 381 473 147 109 420 400 230
600 4025 267 780 725 682 20 31 30 5 950 451 533 179 138 476 400 388
700 4025 292 895 840 794 24 31 32.5 5 1010 526 533 179 138 476 400 480
800 4026 318 1015 950 901 24 34 35 5 1140 581 655 217 170 577 500 661
900 4026 330 1115 1050 1001 28 34 37.5 5 1197 643 655 217 170 577 500 813
1000 4026 410 1230 1160 1112 28 37 40 5 1277 722 655 217 170 577 500 1018
1200 4027 470 1455 1380 1328 32 40 45 5 1511 840 748 262 202 664 500 1501
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • DL Series flanged katup kupu concentric

      DL Series flanged katup kupu concentric

      Description: DL Series flanged tutup kupu concentric karo centric disc lan bonded liner, lan duwe kabeh fitur umum padha wafer / lug seri liyane, klep iki ditampilake dening kekuatan sing luwih dhuwur saka awak lan resistance luwih kanggo meksa pipe minangka faktor safety.Nduwe kabeh fitur umum sing padha saka seri univisal, katup iki ditampilake kanthi kekuatan awak sing luwih dhuwur lan resistensi sing luwih apik kanggo tekanan pipa minangka aman ...

    • UD Series klep kupu-kupu dudukan lengan lembut

      UD Series klep kupu-kupu dudukan lengan lembut

      UD Series klep kupu-kupu lenggahan alus yaiku pola Wafer kanthi flensa, pasuryan kanggo pasuryan yaiku seri EN558-1 20 minangka jinis wafer.Karakteristik: 1. Correcting bolongan digawe ing flange miturut standar, gampang mbenerake sak instalasi.2.Through-metu bolt utawa siji-sisih bolt digunakake.Gampang ngganti lan pangopènan.3. Kursi lengen alus bisa ngisolasi awak saka media.Instruksi operasi produk 1. Standar flange pipa ...

    • GD Series grooved tutup kupu pungkasan

      GD Series grooved tutup kupu pungkasan

      Description: GD Series grooved tutup kupu pungkasan punika grooved pungkasan gelembung tutup tutup tutup kupu karo karakteristik aliran pinunjul.Segel karet dicetak ing cakram wesi ulet, supaya bisa potensial aliran maksimal.Nawakake layanan ekonomi, efisien, lan dipercaya kanggo aplikasi pipa mburi grooved.Iku gampang diinstal karo loro couplings mburi grooved.Aplikasi umum: HVAC, sistem penyaringan...

    • Katup kupu wafer Seri YD

      Katup kupu wafer Seri YD

      Katrangan: Sambungan flange katup kupu-kupu Seri YD minangka standar universal, lan bahan gagang aluminium; Bisa digunakake minangka piranti kanggo motong utawa ngatur aliran ing macem-macem pipa medium.Liwat milih bahan sing beda-beda saka cakram lan kursi segel, uga sambungan tanpa pin ing antarane cakram lan batang, katup bisa ditrapake ing kahanan sing luwih elek, kayata vakum desulfurisasi, desalinisasi banyu segara....

    • UD Series hard-dilenggahan kupu katup

      UD Series hard-dilenggahan kupu katup

      Katup kupu-kupu UD Series yaiku pola Wafer kanthi flanges, pasuryan kanggo pasuryan yaiku seri EN558-1 20 minangka jinis wafer.Bahan Bagian Utama: Bagian Material Body CI,DI,WCB,ALB,CF8,CF8M Disc DI,WCB,ALB,CF8,CF8M,Rubber Lined Disc,Duplex stainless steel,Monel Stem SS416,SS420,SS431,17-4PH Kursi NBR, EPDM, Viton, PTFE Taper Pin SS416, SS420, SS431, 17-4PH Karakteristik: 1. Correcting bolongan digawe ing flang ...

    • MD Series Lug kupu katup

      MD Series Lug kupu katup

      Description: MD Series Lug jinis kupu tutup ngidini pipelines hilir lan peralatan repair online, lan bisa diinstal ing pipe ends minangka tutup exhaust.Fitur Alignment saka awak lugged ngidini instalasi gampang antarane flanges pipeline.a installationi nyata ngirit biaya, bisa diinstal ing mburi pipe.Karakteristik: 1. Cilik ing ukuran & entheng ing bobot lan gampang pangopènan.Bisa dipasang ing ngendi wae sing dibutuhake.2. Prasaja...