• head_banner_02.jpg

Aplikasi katup kupu-kupu lan katup gerbang ing kahanan kerja sing beda-beda

Gate katup lanklep kupu loro-lorone muter peran ngoper lan ngatur aliran ing nggunakake pipeline.Mesthine, isih ana cara ing proses pemilihan katup kupu-kupu lan katup gerbang.Kanggo nyuda ambane tutup lemah saka pipa ing jaringan sumber banyu, umume pipa diameter luwih gedhe dilengkapi katup kupu-kupu, sing duwe pengaruh cilik ing ambane tutup lemah, lan nyoba milih katup gerbang.

 

Apa bedane katup kupu-kupu lan katup gerbang?

Miturut fungsi lan panggunaan tutup gapura lan tutup kupu, katup gapura nduweni resistensi aliran cilik lan kinerja sealing sing apik.Amarga arah aliran piring tutup gapura lan medium ing sudut vertikal, yen tutup tutup ora diuripake ing piring tutup, scouring medium ing piring tutup bakal nggawe piring tutup kedher., Gampang ngrusak segel tutup gerbang.Katup kupu, uga dikenal minangka tutup tutup, minangka jinis katup sing ngatur kanthi struktur sing prasaja.Katup kupu sing bisa digunakake kanggo kontrol on-off medium pipa tekanan rendah tegese anggota sing nutup (cakram utawa piring kupu) yaiku cakram, sing muter ngubengi poros tutup kanggo mbukak lan nutup.Katup sing bisa digunakake kanggo ngontrol aliran macem-macem jinis cairan kayata hawa, banyu, uap, macem-macem media korosif, lendhut, lenga, logam cair lan media radioaktif.Utamane muter peran nglereni lan throttling ing pipa.Katup kupu-kupu mbukak lan nutup bagean minangka piring kupu-kupu sing bentuke cakram, sing muter ing sumbu dhewe ing awak tutup kanggo entuk tujuan mbukak lan nutup utawa nyetel.Plat kupu-kupu didorong dening batang katup.Yen dadi 90°, bisa ngrampungake siji mbukak lan nutup.Kanthi ngganti sudut defleksi disk, aliran medium bisa dikontrol.

Kahanan kerja lan medium: Katup kupu cocok kanggo ngirim macem-macem cairan korosif lan non-korosif ing sistem rekayasa kayata produser, gas batu bara, gas alam, gas petroleum cair, gas kutha, hawa panas lan adhem, peleburan kimia lan perlindungan lingkungan pembangkit listrik. , bangunan sumber banyu lan got, etc. Ing pipo saka medium, digunakake kanggo nyetel lan Cut mati aliran saka medium.

Katup gapura duwe lawang anggota sing mbukak lan nutup, arah gerakan gerbang jejeg arah cairan, lan tutup gerbang mung bisa dibukak lan ditutup kanthi lengkap.Kanggo nambah manufaktur sawijiningor kemampuan lan nggawe kanggo panyimpangan saka amba lumahing sealing sak Processing, gapura iki disebut gapura elastis.

Nalika tutup gapura ditutup, lumahing sealing mung bisa gumantung ing tekanan medium kanggo segel, yaiku, mung gumantung ing tekanan medium kanggo mencet lumahing sealing saka gapura kanggo jog tutup ing sisih liyane kanggo mesthekake sealing saka lumahing sealing, kang self-sealing.Umume klep gapura ditutup kanthi paksa, yaiku, nalika tutup ditutup, gapura kudu dipeksa menyang kursi tutup kanthi pasukan eksternal kanggo mesthekake sesak permukaan sealing.

Mode gerakan: Gerbang katup gapura obah ing garis lurus karo batang tutup, sing uga disebutOS&Y katup gapura.Biasane, ana benang trapezoid ing rod angkat.Liwat nut ing sisih ndhuwur tutup lan alur pandhuan ing awak tutup, gerakan rotary diganti dadi gerakan linear, yaiku, torsi operasi diganti dadi dorongan operasi.Nalika tutup dibukak, nalika dhuwur angkat gapura padha karo 1: 1 kaping diameteripun tutup, saluran adi rampung unobstructed, nanging posisi iki ora bisa teliti sak operasi.Ing panggunaan nyata, puncak batang tutup digunakake minangka tandha, yaiku posisi sing ora bisa dibukak, amarga posisi mbukak kanthi lengkap.Supaya kanggo njupuk menyang akun kedadean kunci-munggah amarga owah-owahan suhu, iku biasane dibukak kanggo posisi ndhuwur, lan banjur bali menyang 1/2-1 giliran, minangka posisi tutup lengkap mbukak.Mulane, posisi tutup sing mbukak kanthi lengkap ditemtokake miturut posisi gerbang (yaiku stroke).Sawetara kacang gagang tutup gapura disetel ing gapura, lan rotasi handwheel mimpin gagang tutup kanggo muter, sing ndadekake gapura angkat.Iki jenis tutup diarani Rotary stem gate valve utawaNRS katup gapura.


Wektu kirim: Jul-14-2022