EZ Series Resilient lungguh NRS gate valve

Katrangan singkat:

ukuran:DN 50~DN 1000

Tekanan:PN10/PN16

Standar:

Pasuryan: DIN3202 F4 / F5, BS5163

Sambungan flange: EN1092 PN10/16

Flange ndhuwur: ISO 5210


Detail Produk

Tag produk

katrangan:

EZ Series Resilient lenggah NRS gate valve punika wedge gate valve lan Non-rising stem type, lan cocok kanggo nggunakake banyu lan cairan netral (limbah).

ciri:

-On-line panggantos saka segel ndhuwur: Gampang instalasi lan pangopènan.
-Integral karet-klambi disc: Ing ductile wesi pigura karya punika termal-klambi integral karo karet kinerja dhuwur.Njamin segel nyenyet lan nyegah karat.
-Nut Kuningan Integrasi: Kanthi proses casting khusus.kacang kuningan gagang wis Integrasi karo disk karo sambungan aman, saéngga produk aman lan dipercaya.
-Flat-ngisor jog: lumahing sealing awak warata tanpa kothong, Nyingkiri sembarang simpenan rereget.
-Whollly-liwat saluran aliran: kabeh saluran aliran liwat, menehi "Zero" mundhut meksa.
-Penyegelan ndhuwur sing bisa diandelake: kanthi struktur cincin multi-O diadopsi, sealing bisa dipercaya.
- Lapisan resin epoksi: cast disemprotake nganggo jas resin epoksi ing njero lan njaba, lan cakram kanthi lengkap nganggo karet sesuai karo syarat kebersihan panganan, saengga aman lan tahan karat.

Aplikasi:

Sistem pasokan banyu, perawatan banyu, pembuangan limbah, pangolahan panganan, sistem perlindungan geni, gas alam, sistem gas cair lsp.

ukuran:

20210927163315

DN L D D1 b N-d0 H D0 Bobot (kg)
F4 F5 5163 10 16 10 16 10 16 10 16 10 16
50(2") 150 250 178 165 125 19 4-19 249 180 10 11
65(2.5") 170 270 190 185 145 19 4-19 274 180 13 14
80(3") 180 280 203 200 160 18-19 8-19 310 200 23 24
100(4") 190 300 229 220 180 18-19 8-19 338 240 25 26
125(5") 200 325 254 250 210 18 8-19 406 300 33 35
150(6") 210 350 267 285 240 19 8-23 470 300 42 44
200(8") 230 400 292 340 295 20 8-23 12-23 560 350 76 80
250(10") 250 450 330 395 405 350 355 22 12-23 12-28 642 350 101 116
300(12") 270 500 356 445 460 400 410 24 22 12-23 12-28 740 400 136 156
350(14") 290 550 381 505 520 460 470 25 16-23 16-25 802 450 200 230
400(16") 310 600 406 565 580 515 525 28 16-25 16-30 907 450 430 495
450(18") 330 650 432 615 640 565 585 29 20-25 20-30 997 620 450 518
500(20") 350 700 457 670 715 620 650 31 20-25 20-34 1110 620 480 552
600(24") 390 800 508 780 840 725 770 33 20-30 20-41 1288 620 530 610
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • WZ Series Metal lungguh OS & Y gate valve

      WZ Series Metal lungguh OS & Y gate valve

      Description: WZ Series Metal lungguh OS & Y gapura tutup nggunakake gapura wesi ductile sing omahé dering tembaga kanggo mesthekake segel watertight.OS & Y (Outside Screw and Yoke) gate valve utamané digunakake ing sistem sprinkler proteksi geni.Bentenane utama saka katup gerbang NRS (Non Rising Stem) standar yaiku batang lan kacang batang dipasang ing njaba awak katup.Iki nggawe gampang kanggo ndeleng apa tutup mbukak utawa ditutup, minangka al...

    • AZ Series Resilient lungguh NRS gate valve

      AZ Series Resilient lungguh NRS gate valve

      Deskripsi: AZ Series Resilient lenggah NRS gate valve yaiku wedge gate valve lan Non-rising stem type, lan cocok kanggo banyu lan cairan netral (limbah).Desain gagang sing ora munggah mesthekake benang batang dilumasi kanthi banyu sing ngliwati katup.Karakteristik: -On-line panggantos saka segel ndhuwur: Gampang instalasi lan pangopènan.-Disk berlapis karet integral: Kerja rangka besi ulet adalah termal...

    • EZ Series Resilient lungguh OS&Y gate valve

      EZ Series Resilient lungguh OS&Y gate valve

      Description: EZ Series Resilient lungguh OS & Y gapura tutup iku wedge gapura tutup lan Rising jinis stem, lan cocok kanggo nggunakake banyu lan netral Cairan (kotoran).Bahan: Bagian Material Badan Besi Cor, Besi Ulet Cakram Besi Ductilie & EPDM Batang SS416,SS420,SS431 Bonnet Cast iron, Besi ulet Batang kacang Tes Tekanan Perunggu: Tekanan nominal PN10 PN16 Tekanan uji Shell 1.5 Mpa 2.4 Mpa Sealing 1.1 Mp...

    • AZ Series Resilient lungguh OS&Y gate valve

      AZ Series Resilient lungguh OS&Y gate valve

      Deskripsi: AZ Series Resilient lenggah NRS gate valve yaiku wedge gate valve lan Rising stem (Outside Screw and Yoke), lan cocok kanggo nggunakake banyu lan cairan netral (sewage).OS & Y (Outside Screw and Yoke) gate valve utamané digunakake ing sistem sprinkler proteksi geni.Bentenane utama saka katup gerbang NRS (Non Rising Stem) standar yaiku batang lan kacang batang dipasang ing njaba awak katup.Iki nggawe ...

    • WZ Series Metal lungguh NRS gate valve

      WZ Series Metal lungguh NRS gate valve

      Description: WZ Series Metal lungguh NRS gapura tutup nggunakake gapura wesi ductile sing omahé dering tembaga kanggo mesthekake segel watertight.Desain gagang sing ora munggah mesthekake benang batang dilumasi kanthi banyu sing ngliwati katup.Aplikasi: Sistem pasokan banyu, perawatan banyu, pembuangan limbah, pangolahan panganan, sistem proteksi kebakaran, gas alam, sistem gas cair, lsp. Dimensi: Tipe DN(mm) LD D1 b Z-Φ...