Katup kupu wafer Seri YD

Katrangan singkat:

ukuran:DN 32~DN 600

Tekanan:PN10/PN16/150 psi/200 psi

Standar:

Pasuryan: EN558-1 Seri 20, API609

Sambungan flange: EN1092 PN6/10/16, ANSI B16.1, JIS 10K
Flange ndhuwur: ISO 5211


Detail Produk

Tag produk

katrangan:

Sambungan flange YD Series Wafer butterfly valve minangka standar universal, lan bahan gagang aluminium; Bisa digunakake minangka piranti kanggo ngethok utawa ngatur aliran ing macem-macem pipa medium.Liwat milih bahan sing beda-beda saka cakram lan kursi segel, uga sambungan tanpa pin ing antarane cakram lan batang, katup bisa ditrapake kanggo kahanan sing luwih elek, kayata vakum desulfurisasi, desalinisasi banyu segara.

ciri:

1. Cilik ing ukuran & entheng ing bobot lan gampang pangopènan.Bisa dipasang ing ngendi wae sing dibutuhake.
2. Prasaja, struktur kompak, cepet 90 derajat on-off operasi
3. Disc wis loro-cara prewangan, segel sampurna, tanpa bocor ing test meksa.
4. Kurva aliran cenderung lurus.Kinerja regulasi sing apik banget.
5. Macem-macem bahan, ditrapake kanggo macem-macem media.
6. Kuat wisuh lan rerumput resistance, lan bisa pas kanggo kondisi apa ala.
7. Struktur piring tengah, torsi cilik mbukak lan nutup.
8. urip dawa layanan.Ngadeg test sepuluh ewu mbukak lan nutup operasi.
9. Bisa digunakake kanggo nglereni lan ngatur media.

Aplikasi khas:

1. Proyek banyu lan sumber daya banyu
2. Pangreksan Lingkungan
3. Sarana Umum
4. Daya lan Utilitas Umum
5. Industri bangunan
6. Petroleum / Kimia
7. Baja.Metalurgi
8. Industri nggawe kertas
9. Panganan/Wedang lsp

ukuran:

 

20210928135308

Ukuran A B C D L D1 D2 Φ1 ΦK E R1 (PN10) R2 (PN16) Φ2 f j x □w*w Bobot (kg)
mm inch
32 11/4 125 73 33 36 28 100 100 7 65 50 R9.5 R9.5 12.6 12 9*9 1.6
40 1.5 125 73 33 43 28 110 110 7 65 50 R9.5 R9.5 12.6 12 9*9 1.8
50 2 125 73 43 53 28 125 125 7 65 50 R9.5 R9.5 12.6 12 9*9 2.3
65 2.5 136 82 46 64 28 145 145 7 65 50 R9.5 R9.5 12.6 12 9*9 3
80 3 142 91 46 79 28 160 160 7 65 50 R9.5 R9.5 12.6 12 9*9 3.7
100 4 163 107 52 104 28 180 180 10 90 70 R9.5 R9.5 15.8 12 11*11 5.2
125 5 176 127 56 123 28 210 210 10 90 70 R9.5 R9.5 18.9 12 14*14 6.8
150 6 197 143 56 155 28 240 240 10 90 70 R11.5 R11.5 18.9 12 14*14 8.2
200 8 230 170 60 202 38 295 295 12 125 102 R11.5 R11.5 22.1 15 17*17 14
250 10 260 204 68 250 38 350 355 12 125 102 R11.5 R14 28.5 15 22*22 23
300 12 292 240 78 302 38 400 410 12 125 102 R11.5 R14 31.6 20 22*22 32
350 14 336 267 78 333 45 460 470 14 150 125 R11.5 R14 31.6 20 34.6 8 43
400 16 368 325 102 390 51/60 515 525 18 175 140 R14 R15.5 33.2 22 36.2 10 57
450 18 400 356 114 441 51/60 565 585 18 175 140 R14 R14 38 22 41 10 78
500 20 438 395 127 492 57/75 620 650 18 175 140 R14 R14 41.1 22 44.1 10 105
600 24 562 475 154 593 70/75 725 770 22 210 165 R15.5 R15.5 50.6 22 54.6 16 192
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • GD Series grooved tutup kupu pungkasan

      GD Series grooved tutup kupu pungkasan

      Description: GD Series grooved tutup kupu pungkasan punika grooved pungkasan gelembung tutup tutup tutup kupu karo karakteristik aliran pinunjul.Segel karet dicetak ing cakram wesi ulet, supaya bisa potensial aliran maksimal.Nawakake layanan ekonomi, efisien, lan dipercaya kanggo aplikasi pipa mburi grooved.Iku gampang diinstal karo loro couplings mburi grooved.Aplikasi umum: HVAC, sistem penyaringan...

    • MD Series Lug kupu katup

      MD Series Lug kupu katup

      Description: MD Series Lug jinis kupu tutup ngidini pipelines hilir lan peralatan repair online, lan bisa diinstal ing pipe ends minangka tutup exhaust.Fitur Alignment awak lugged ngidini instalasi gampang antarane flanges pipa.a installationi nyata ngirit biaya, bisa diinstal ing mburi pipe.Karakteristik: 1. Cilik ing ukuran & entheng ing bobot lan gampang pangopènan.Bisa dipasang ing ngendi wae sing dibutuhake.2. Prasaja...

    • DL Series flanged katup kupu concentric

      DL Series flanged katup kupu concentric

      Description: DL Series flanged tutup kupu concentric karo centric disc lan bonded liner, lan duwe kabeh fitur umum padha wafer / lug seri liyane, klep iki ditampilake dening kekuatan sing luwih dhuwur saka awak lan resistance luwih kanggo meksa pipe minangka faktor safety.Nduwe kabeh fitur umum sing padha saka seri univisal, katup iki ditampilake kanthi kekuatan awak sing luwih dhuwur lan resistensi sing luwih apik kanggo tekanan pipa minangka aman ...

    • FD Series Wafer kupu katup

      FD Series Wafer kupu katup

      Katup kupu-kupu Wafer Seri FD kanthi struktur dilapisi PTFE, katup kupu-kupu sing lungguh seri iki dirancang kanggo media korosif, utamane macem-macem asam kuat, kayata asam sulfat lan aqua regia.Materi PTFE ora bakal ngrusak media ing pipa.Karakteristik: 1. Katup kupu dilengkapi instalasi rong arah, nol bocor, tahan korosi, bobot entheng, ukuran cilik, biaya murah ...

    • UD Series hard-dilenggahan kupu katup

      UD Series hard-dilenggahan kupu katup

      Katup kupu-kupu UD Series yaiku pola Wafer kanthi flanges, pasuryan kanggo pasuryan yaiku seri EN558-1 20 minangka jinis wafer.Bahan Bagian Utama: Bagian Material Body CI,DI,WCB,ALB,CF8,CF8M Disc DI,WCB,ALB,CF8,CF8M,Rubber Lined Disc,Duplex stainless steel,Monel Stem SS416,SS420,SS431,17-4PH Kursi NBR, EPDM, Viton, PTFE Taper Pin SS416, SS420, SS431,17-4PH Karakteristik: 1. Correcting bolongan digawe ing flang ...

    • MD Series Wafer kupu katup

      MD Series Wafer kupu katup

      Katrangan: Dibandhingake karo seri YD kita, sambungan flange katup kupu wafer Seri MD khusus, gagang wesi sing gampang dibentuk.Suhu Kerja: •-45 ℃ kanggo + 135 ℃ kanggo EPDM liner • -12 ℃ kanggo + 82 ℃ kanggo NBR liner • + 10 ℃ kanggo + 150 ℃ kanggo PTFE liner Material saka Parts Utama: Parts Material Body CI,DI,WCB, ALB, CF8, CF8M Disc DI, WCB, ALB, CF8, CF8M, Rubber Lined Disc, Duplex stainless steel, Monel Stem SS416, SS420, SS431,17-4PH Kursi NB...