Katup kupu wafer Seri YD

Katrangan singkat:

ukuran:DN 32~DN 600

Tekanan:PN10/PN16/150 psi/200 psi

Standar:

Pasuryan: EN558-1 Seri 20, API609

Sambungan flange: EN1092 PN6/10/16, ANSI B16.1, JIS 10K
Flange ndhuwur: ISO 5211


Detail Produk

Tag produk

katrangan:

Sambungan flange katup kupu Wafer Seri YD minangka standar universal, lan bahan gagang aluminium; Bisa digunakake minangka piranti kanggo motong utawa ngatur aliran ing macem-macem pipa medium.Liwat milih bahan sing beda-beda saka cakram lan kursi segel, uga sambungan tanpa pin ing antarane cakram lan batang, katup bisa ditrapake kanggo kahanan sing luwih elek, kayata vakum desulfurisasi, desalinisasi banyu segara.

ciri:

1. Cilik ing ukuran & entheng ing bobot lan gampang pangopènan.Bisa dipasang ing ngendi wae sing dibutuhake.
2. Prasaja, struktur kompak, cepet 90 derajat on-off operasi
3. Disc wis loro-cara prewangan, segel sampurna, tanpa bocor ing test meksa.
4. Kurva aliran cenderung lurus.Kinerja regulasi sing apik banget.
5. Macem-macem bahan, ditrapake kanggo macem-macem media.
6. Kuat wisuh lan sikat resistance, lan bisa pas kanggo kondisi apa ala.
7. Struktur piring tengah, torsi cilik mbukak lan nutup.
8. urip dawa layanan.Ngadeg test sepuluh ewu mbukak lan nutup operasi.
9. Bisa digunakake kanggo nglereni lan ngatur media.

Aplikasi khas:

1. Proyek banyu lan sumber daya banyu
2. Pangreksan Lingkungan
3. Sarana Umum
4. Daya lan Utilitas Umum
5. Industri bangunan
6. Petroleum / Kimia
7. Baja.Metalurgi
8. Industri nggawe kertas
9. Pangan/Wedang lsp

ukuran:

 

20210928135308

Ukuran A B C D L D1 D2 Φ1 ΦK E R1 (PN10) R2 (PN16) Φ2 f j x □w*w Bobot (kg)
mm inch
32 11/4 125 73 33 36 28 100 100 7 65 50 R9.5 R9.5 12.6 12 9*9 1.6
40 1.5 125 73 33 43 28 110 110 7 65 50 R9.5 R9.5 12.6 12 9*9 1.8
50 2 125 73 43 53 28 125 125 7 65 50 R9.5 R9.5 12.6 12 9*9 2.3
65 2.5 136 82 46 64 28 145 145 7 65 50 R9.5 R9.5 12.6 12 9*9 3
80 3 142 91 46 79 28 160 160 7 65 50 R9.5 R9.5 12.6 12 9*9 3.7
100 4 163 107 52 104 28 180 180 10 90 70 R9.5 R9.5 15.8 12 11*11 5.2
125 5 176 127 56 123 28 210 210 10 90 70 R9.5 R9.5 18.9 12 14*14 6.8
150 6 197 143 56 155 28 240 240 10 90 70 R11.5 R11.5 18.9 12 14*14 8.2
200 8 230 170 60 202 38 295 295 12 125 102 R11.5 R11.5 22.1 15 17*17 14
250 10 260 204 68 250 38 350 355 12 125 102 R11.5 R14 28.5 15 22*22 23
300 12 292 240 78 302 38 400 410 12 125 102 R11.5 R14 31.6 20 22*22 32
350 14 336 267 78 333 45 460 470 14 150 125 R11.5 R14 31.6 20 34.6 8 43
400 16 368 325 102 390 51/60 515 525 18 175 140 R14 R15.5 33.2 22 36.2 10 57
450 18 400 356 114 441 51/60 565 585 18 175 140 R14 R14 38 22 41 10 78
500 20 438 395 127 492 57/75 620 650 18 175 140 R14 R14 41.1 22 44.1 10 105
600 24 562 475 154 593 70/75 725 770 22 210 165 R15.5 R15.5 50.6 22 54.6 16 192
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • MD Series Lug kupu katup

      MD Series Lug kupu katup

      Description: MD Series Lug jinis kupu tutup ngidini pipelines hilir lan peralatan repair online, lan bisa diinstal ing pipe ends minangka tutup exhaust.Fitur Alignment saka awak lugged ngidini instalasi gampang antarane flanges pipeline.ngirit biaya instalasi nyata, bisa dipasang ing ujung pipa.Karakteristik: 1. Ukuran cilik & bobot entheng lan gampang pangopènan.Bisa dipasang ing ngendi wae sing dibutuhake.2. Prasaja,...

    • GD Series grooved tutup kupu pungkasan

      GD Series grooved tutup kupu pungkasan

      Description: GD Series grooved tutup kupu pungkasan punika grooved pungkasan gelembung tutup tutup tutup kupu karo karakteristik aliran pinunjul.Segel karet dicetak ing cakram wesi ulet, supaya bisa potensial aliran maksimal.Nawakake layanan ekonomi, efisien, lan dipercaya kanggo aplikasi pipa mburi grooved.Iku gampang diinstal karo loro couplings mburi grooved.Aplikasi umum: HVAC, sistem penyaringan...

    • Katup kupu wafer Seri BD

      Katup kupu wafer Seri BD

      Description: BD Series wafer kupu tutup bisa digunakake minangka piranti kanggo Cut-mati utawa ngatur aliran ing macem-macem pipo medium.Liwat milih bahan sing beda-beda saka cakram lan kursi segel, uga sambungan tanpa pin ing antarane cakram lan batang, katup bisa ditrapake kanggo kahanan sing luwih elek, kayata vakum desulfurisasi, desalinisasi banyu segara.Karakteristik: 1. Ukuran cilik & bobot entheng lan gampang pangopènan.Iku bisa ...

    • DC Series flanged katup kupu eksentrik

      DC Series flanged katup kupu eksentrik

      Katup kupu-kupu eksentrik seri DC kalebu segel cakram sing tahan positif lan kursi awak integral.Katup nduweni telung atribut unik: bobot kurang, kekuatan luwih lan torsi luwih murah.Karakteristik: 1. Aksi eksentrik nyuda torsi lan kontak jog sak operasi ndawakake urip tutup 2. Cocog kanggo layanan on / off lan modulasi.3. Gumantung ing ukuran lan karusakan, jog bisa repai ...

    • UD Series hard-dilenggahan kupu katup

      UD Series hard-dilenggahan kupu katup

      Katup kupu-kupu UD Series yaiku pola Wafer kanthi flanges, pasuryan kanggo pasuryan yaiku seri EN558-1 20 minangka jinis wafer.Bahan Bagian Utama: Bagian Material Body CI,DI,WCB,ALB,CF8,CF8M Disc DI,WCB,ALB,CF8,CF8M,Rubber Lined Disc,Duplex stainless steel,Monel Stem SS416,SS420,SS431,17-4PH Kursi NBR, EPDM, Viton, PTFE Taper Pin SS416, SS420, SS431,17-4PH Karakteristik: 1. Correcting bolongan digawe ing flang ...

    • Katup kupu wafer Seri ED

      Katup kupu wafer Seri ED

      Katup kupu-kupu Wafer Series ED yaiku jinis lengen alus lan bisa misahake awak lan medium cairan kanthi tepat,.Bahan Bagian Utama: Bagian Material Body CI,DI,WCB,ALB,CF8,CF8M Disc DI,WCB,ALB,CF8,CF8M,Rubber Lined Disc,Duplex stainless steel,Monel Stem SS416,SS420,SS431,17-4PH Kursi NBR,EPDM,Viton,PTFE Taper Pin SS416,SS420,SS431,17-4PH Spesifikasi Kursi: Keterangan Penggunaan Suhu Bahan NBR -23...