UD Series klep kupu-kupu dudukan lengan lembut

Katrangan singkat:

ukuran:DN 100~DN 2000

Tekanan:PN10/PN16/150 psi/200 psi

Standar:

Pasuryan: EN558-1 Seri 20

Sambungan flange: EN1092 PN6/10/16, ANSI B16.1, JIS 10K

Flange ndhuwur: ISO 5211


Detail Produk

Tag produk

UD Series klep kupu-kupu lenggahan alus yaiku pola Wafer kanthi flensa, pasuryane yaiku seri EN558-1 20 minangka jinis wafer.

ciri:

1.Correcting bolongan digawe ing flange miturut standar, gampang mbenerake sak instalasi.
2.Through-metu bolt utawa siji-sisih bolt digunakake.Gampang ngganti lan pangopènan.
3. Kursi lengen alus bisa ngisolasi awak saka media.

instruksi operasi produk

1. Standar flange pipa kudu cocog karo standar katup kupu;nyaranake nggunakake flange gulu welding, flange khusus kanggo katup kupu utawa flange pipa integral;Aja nggunakake flange welding slip-on, supplier kudu sarujuk sadurunge pangguna bisa nggunakake flange welding slip-on.
2. Panggunaan kondisi pra-instalasi kudu dipriksa apa nggunakake klep kupu karo kinerja padha.
3. Sadurunge pangguna instalasi kudu ngresiki lumahing sealing saka growong tutup, priksa manawa ora rereget ditempelake;bebarengan ngresiki pipa kanggo welding slag lan lebu liyane.
4.Nalika nginstal, disk kudu ing posisi ditutup kanggo mesthekake yen disk ora tabrakan karo flange pipe.
5. Loro-lorone tutup tutup ends tumindak minangka flange segel, segel ekstra ora perlu nalika nginstal tutup kupu.
6. Katup kupu bisa dipasang ing sembarang posisi (vertikal, horisontal utawa ngiringake).Katup kupu kanthi operator ukuran gedhe bisa uga mbutuhake krenjang.
7. Tabrakan nalika ngangkut utawa nyimpen tutup kupu bisa nyebabake tutup kupu nyuda kemampuan sealing.Ngindhari cakram katup kupu-kupu saka nabrak obyek sing atos lan kudu mbukak ing posisi sudut 4 ° nganti 5 ° kanggo njaga permukaan sealing supaya ora rusak sajrone wektu kasebut.
8. Konfirmasi bener welding flange sadurunge instalasi, welding sawise instalasi saka tutup kupu bisa nimbulaké karusakan kanggo lapisan karet lan pengawetan.
9. Nalika nggunakake katup kupu-kupu dilakokno dening pneumatik, sumber online kudu njaga garing lan resik supaya badan manca saka ngetik operator pneumatik lan mengaruhi kinerja apa.
10. Tanpa syarat khusus sing kacathet ing tuku katup kupu-kupu mung bisa dipasang kanthi vertikal lan mung kanggo panggunaan interior.
11. Kasus kelainan, alasan kudu dikenali, troubleshooted, ngirim ora ngalahake, kenek, hadiah utawa lengthen operator tuas dening lengen pasukan kanggo meksa mbukak utawa nutup tutup kupu.
12. Sajrone panyimpenan lan wektu sing ora digunakake, katup kupu-kupu kudu tetep garing, dilindhungi ing iyub-iyub lan nyegah bahan-bahan sing mbebayani ing saubengé saka erosi.

ukuran:

20210927160813

DN A B H D0 C D K d N-apa 4-M b D1 D2 N-d1 F Φ2 W J H1 H2
10 16 10 16 10 16 10 16
400 400 325 51 390 102 580 515 525 460 12-28 12-31 4-M24 4-M27 24.5 175 140 4-18 22 33.15 10 36.15 337 600
450 422 345 51 441 114 640 565 585 496 16-28 16-31 4-M24 4-M27 25.5 175 140 4-18 22 37.95 10 40.95 370 660
500 480 378 57 492 127 715 620 650 560 16-28 16-34 4-M24 4-M30 26.5 175 140 4-18 22 41.12 10 44.12 412 735
600 562 475 70 593 154 840 725 770 658 16-31 16-37 4-M27 4-M33 30 210 165 4-22 22 50.63 16 54.65 483 860
700 624 543 66 695 165 910 840 840 773 20-31 20-37 4-M27 4-M33 32.5 300 254 8-18 30 63.35 18 71.4 520 926
800 672 606 66 795 190 1025 950 950 872 20-34 20-41 4-M30 4-M36 35 300 254 8-18 30 63.35 18 71.4 586 1045
900 720 670 110 865 200 1125 1050 1050 987 24-34 24-41 4-M30 4-M36 37.5 300 254 8-18 34 75 20 84 648 1155
1000 800 735 135 965 216 1255 1160 1170 1073 24-37 24-44 4-M33 4-M39 40 300 254 8-18 34 85 22 95 717 1285
1100 870 806 150 1065 251 1355 1270 1270 1203 28-37 28-44 4-M33 4-M39 42.5 350 298 8-22 34 95 ## 105 778 1385
1200 940 878 150 1160 254 1485 1380 1390 1302 28-41 28-50 4-M36 4-M45 45 350 298 8-22 34 105 28 117 849 1515
1400 1017 993 150 1359 279 1685 1590 1590 1495 28-44 28-50 8-M39 8-M45 46 415 356 8-33 40 120 32 134 963 1715
1500 1080 1040 180 1457 318 1280 1700 1710 1638 28-44 28-57 8-M39 8-M52 47.5 415 356 8-33 40 140 36 156 1039 1850
1600 1150 1132 180 1556 318 1930 1820 1820 1696 32-50 32-57 8-M45 8-M52 49 415 356 8-33 50 140 36 156 1101 1960
1800 1280 1270 230 1775 356 2130 2020 2020 1893 36-50 36-57 8-M45 8-M52 52 475 406 8-40 55 160 40 178 1213 2160
2000 1390 1350 280 1955 406 2345 2230 2230 2105 40-50 40-62 8-M45 8-M56 55 475 406 8-40 55 160 40 178 1334 2375
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • UD Series hard-dilenggahan kupu katup

      UD Series hard-dilenggahan kupu katup

      Katup kupu-kupu UD Series yaiku pola Wafer kanthi flanges, pasuryan kanggo pasuryan yaiku seri EN558-1 20 minangka jinis wafer.Bahan Bagian Utama: Bagian Material Body CI,DI,WCB,ALB,CF8,CF8M Disc DI,WCB,ALB,CF8,CF8M,Rubber Lined Disc,Duplex stainless steel,Monel Stem SS416,SS420,SS431,17-4PH Kursi NBR, EPDM, Viton, PTFE Taper Pin SS416, SS420, SS431,17-4PH Karakteristik: 1. Correcting bolongan digawe ing flang ...

    • FD Series Wafer kupu katup

      FD Series Wafer kupu katup

      Katup kupu-kupu Wafer Seri FD kanthi struktur dilapisi PTFE, katup kupu-kupu sing lungguh seri iki dirancang kanggo media korosif, utamane macem-macem asam kuat, kayata asam sulfat lan aqua regia.Materi PTFE ora bakal ngrusak media ing pipa.Karakteristik: 1. Katup kupu dilengkapi instalasi rong arah, nol bocor, tahan korosi, bobot entheng, ukuran cilik, biaya murah ...

    • Katup kupu wafer Seri BD

      Katup kupu wafer Seri BD

      Description: BD Series wafer kupu tutup bisa digunakake minangka piranti kanggo Cut-mati utawa ngatur aliran ing macem-macem pipo medium.Liwat milih bahan sing beda-beda saka cakram lan kursi segel, uga sambungan tanpa pin ing antarane cakram lan batang, katup bisa ditrapake kanggo kahanan sing luwih elek, kayata vakum desulfurisasi, desalinisasi banyu segara.Karakteristik: 1. Cilik ing ukuran & entheng ing bobot lan gampang pangopènan.Iku bisa ...

    • GD Series grooved tutup kupu pungkasan

      GD Series grooved tutup kupu pungkasan

      Description: GD Series grooved tutup kupu pungkasan punika grooved pungkasan gelembung tutup tutup tutup kupu karo karakteristik aliran pinunjul.Segel karet dicetak ing cakram wesi ulet, supaya bisa potensial aliran maksimal.Nawakake layanan ekonomi, efisien, lan dipercaya kanggo aplikasi pipa mburi grooved.Iku gampang diinstal karo loro couplings mburi grooved.Aplikasi umum: HVAC, sistem penyaringan...

    • DL Series flanged katup kupu concentric

      DL Series flanged katup kupu concentric

      Description: DL Series flanged tutup kupu concentric karo centric disc lan bonded liner, lan duwe kabeh fitur umum padha wafer / lug seri liyane, klep iki ditampilake dening kekuatan sing luwih dhuwur saka awak lan resistance luwih kanggo meksa pipe minangka faktor safety.Nduwe kabeh fitur umum sing padha saka seri univisal, katup iki ditampilake kanthi kekuatan awak sing luwih dhuwur lan resistensi sing luwih apik kanggo tekanan pipa minangka aman ...

    • Katup kupu wafer Seri YD

      Katup kupu wafer Seri YD

      Katrangan: Sambungan flange katup kupu Wafer Seri YD minangka standar universal, lan bahan gagang yaiku aluminium; Bisa digunakake minangka piranti kanggo motong utawa ngatur aliran ing macem-macem pipa medium.Liwat milih bahan sing beda-beda saka cakram lan kursi segel, uga sambungan tanpa pin ing antarane cakram lan batang, katup bisa ditrapake kanggo kahanan sing luwih elek, kayata vakum desulfurisasi, desalinisasi banyu segara....