MD Series Lug kupu katup

Katrangan singkat:

ukuran:DN 50~DN600

Tekanan:PN10/PN16/150 psi/200 psi

Standar:

Pasuryan: EN558-1 Seri 20, API609

Sambungan flange: EN1092 PN6/10/16, ANSI B16.1, JIS 10K

Flange ndhuwur: ISO 5211


Detail Produk

Tag produk

katrangan:

MD Series Lug jinis kupu tutup ngidini pipelines hilir lan peralatan repair online, lan bisa diinstal ing pipe ends minangka tutup exhaust.
Fitur Alignment saka awak lugged ngidini instalasi gampang antarane flanges pipeline.ngirit biaya instalasi nyata, bisa dipasang ing ujung pipa.

ciri:

1. Cilik ing ukuran & entheng ing bobot lan gampang pangopènan.Bisa dipasang ing ngendi wae sing dibutuhake.
2. Prasaja, struktur kompak, cepet 90 derajat on-off operasi
3. Disc wis loro-cara prewangan, segel sampurna, tanpa bocor ing test meksa.
4. Kurva aliran cenderung lurus.Kinerja regulasi sing apik banget.
5. Macem-macem bahan, ditrapake kanggo macem-macem media.
6. Kuat wisuh lan sikat resistance, lan bisa pas kanggo kondisi apa ala.
7. Struktur piring tengah, torsi cilik mbukak lan nutup.
8. urip dawa layanan.Ngadeg test sepuluh ewu mbukak lan nutup operasi.
9. Bisa digunakake kanggo nglereni lan ngatur media.

Aplikasi khas:

1. Proyek banyu lan sumber daya banyu
2. Pangreksan Lingkungan
3. Sarana Umum
4. Daya lan Utilitas Umum
5. Industri bangunan
6. Petroleum / Kimia
7. Baja.Metalurgi
8. Industri nggawe kertas
9. Pangan/Wedang lsp

ukuran:

20210927160606

Ukuran A B C D L H D1 K E nM n1-Φ1 Φ2 G f J X Bobot (kg)
(mm) inch
50 2 161 80 43 53 28 88.38 125 65 50 4-M16 4-7 12.6 155 13 13.8 3 3.5
65 2.5 175 89 46 64 28 102.54 145 65 50 4-M16 4-7 12.6 179 13 13.8 3 4.6
80 3 181 95 46 79 28 61.23 160 65 50 8-M16 4-7 12.6 190 13 13.8 3 5.6
100 4 200 114 52 104 28 68.88 180 90 70 8-M16 4-10 15.77 220 13 17.8 5 7.6
125 5 213 127 56 123 28 80.36 210 90 70 8-M16 4-10 18.92 254 13 20.9 5 10.4
150 6 226 139 56 156 28 91.84 240 90 70 8-M20 4-10 18.92 285 13 20.9 5 12.2
200 8 260 175 60 202 38 112.89/76.35 295 125 102 8-M20/12-M20 4-12 22.1 339 15 24.1 5 19.7
250 10 292 203 68 250 38 90.59/91.88 350/355 125 102 12-M20/12-M24 4-12 28.45 406 15 31.5 8 31.4
300 12 337 242 78 302 38 103.52/106.12 400/410 125 102 12-M20/12-M24 4-12 31.6 477 20 34.6 8 50
350 14 368 267 78 333 45 89.74/91.69 460/470 125 102 16-M20/16-M24 4-14 31.6 515 20 34.6 8 71
400 16 400 325 102 390 51/60 100.48/102.42 515/525 175 140 16-M24/16-M27 4-18 33.15 579 22 36.15 10 98
450 18 422 345 114 441 51/60 88.38/91.51 565/585 175 140 20-M24/20-M27 4-18 37.95 627 22 40.95 10 125
500 20 480 378 127 492 57/75 96.99/101.68 620/650 210 165 20-M24/20-M30 4-18 41.12 696 22 44.15 10 171
600 24 562 475 154 593 70/75 113.42/120.45 725/770 210 165 20-M27/20-M33 4-22 50.65
  • 821
22 54.65 16 251
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • DL Series flanged katup kupu concentric

      DL Series flanged katup kupu concentric

      Description: DL Series flanged tutup kupu concentric karo centric disc lan bonded liner, lan duwe kabeh fitur umum padha wafer / lug seri liyane, klep iki Bintang dening kekuatan sing luwih dhuwur saka awak lan resistance luwih apik kanggo meksa pipe minangka faktor safety.Nduwe kabeh fitur umum sing padha saka seri univisal.Karakteristik: 1. Desain pola dawa cendhak 2. Lapisan karet vulkanisir 3. Operasi torsi rendah 4. St...

    • DC Series flanged katup kupu eksentrik

      DC Series flanged katup kupu eksentrik

      Katup kupu-kupu eksentrik seri DC kalebu segel cakram sing tahan positif lan kursi awak integral.Katup nduweni telung atribut unik: bobot kurang, kekuatan luwih lan torsi luwih murah.Karakteristik: 1. Aksi eksentrik nyuda torsi lan kontak jog sak operasi ndawakake urip tutup 2. Cocog kanggo layanan on / off lan modulasi.3. Gumantung ing ukuran lan karusakan, jog bisa repai ...

    • MD Series Wafer kupu katup

      MD Series Wafer kupu katup

      Katrangan: Dibandhingake karo seri YD kita, sambungan flange katup kupu wafer Seri MD khusus, gagang wesi sing gampang dibentuk.Suhu Kerja: •-45 ℃ nganti + 135 ℃ kanggo EPDM liner • -12 ℃ kanggo + 82 ℃ kanggo NBR liner • + 10 ℃ kanggo + 150 ℃ kanggo PTFE liner Material saka Parts Utama: Parts Material Body CI,DI,WCB, ALB, CF8, CF8M Disc DI, WCB, ALB, CF8, CF8M, Rubber Lined Disc, Duplex stainless steel, Monel Stem SS416, SS420, SS431,17-4PH Kursi NB...

    • Katup kupu wafer Seri ED

      Katup kupu wafer Seri ED

      Katup kupu-kupu Wafer Series ED yaiku jinis lengen alus lan bisa misahake awak lan medium cairan kanthi tepat,.Bahan Bagian Utama: Bagian Material Body CI,DI,WCB,ALB,CF8,CF8M Disc DI,WCB,ALB,CF8,CF8M,Rubber Lined Disc,Duplex stainless steel,Monel Stem SS416,SS420,SS431,17-4PH Kursi NBR,EPDM,Viton,PTFE Taper Pin SS416,SS420,SS431,17-4PH Spesifikasi Kursi: Keterangan Penggunaan Suhu Bahan NBR -23...

    • UD Series klep kupu-kupu dudukan lengan lembut

      UD Series klep kupu-kupu dudukan lengan lembut

      UD Series klep kupu-kupu lenggahan alus yaiku pola Wafer kanthi flensa, pasuryan kanggo pasuryan yaiku seri EN558-1 20 minangka jinis wafer.Karakteristik: 1. Correcting bolongan digawe ing flange miturut standar, gampang mbenerake sak instalasi.2.Through-metu bolt utawa siji-sisih bolt digunakake.Gampang ngganti lan pangopènan.3. Kursi lengen alus bisa ngisolasi awak saka media.Instruksi operasi produk 1. Pipa flange standar ...

    • FD Series Wafer kupu katup

      FD Series Wafer kupu katup

      Description: FD Series Wafer kupu tutup karo PTFE diantrekake struktur, seri iki tahan lenggah kupu tutup dirancang kanggo media corrosive, utamané macem-macem asam kuwat, kayata asam sulfat lan aqua regia.Materi PTFE ora bakal ngrusak media ing pipa.Karakteristik: 1. Katup kupu dilengkapi instalasi rong arah, bocor nol, tahan korosi, bobot entheng, ukuran cilik, biaya murah ...