Flanged Backflow Preventer

Katrangan singkat:

ukuran:DN 50~DN 400
Tekanan:PN10/PN16/150 psi/200 psi
Standar:
Desain:AWWA C511/ASSE 1013/GB/T25178


Detail Produk

Tag produk

katrangan:

Resistensi tipis Non-return Backflow Preventer (Tipe Flanged) TWS-DFQ4TX-10/16Q-D - minangka piranti kombinasi kontrol banyu sing dikembangake dening perusahaan kita, utamane digunakake kanggo pasokan banyu saka unit kutha menyang unit limbah umum kanthi ketat mbatesi tekanan pipa supaya aliran banyu mung siji arah.Fungsine kanggo nyegah backflow saka medium pipeline utawa kondisi siphon bali bali, supaya polusi backflow.

ciri:

1. Struktur kompak lan cendhak;resistance cilik;hemat banyu (ora ana fenomena saluran sing ora normal ing fluktuasi tekanan pasokan banyu normal);aman (ing mundhut abnormal saka meksa ing sistem sumber banyu meksa hulu, katup saluran bisa mbukak pas wektune, kosong, lan growong tengah saka backflow preventer tansah njupuk precedence liwat hulu ing pemisahan online);deteksi on-line lan pangopènan etc. Ing karya normal ing tingkat aliran ekonomi, karusakan banyu saka designis produk 1.8 ~ 2.5 m.

2. Desain aliran rongga tutup katup rong tingkat yaiku resistensi aliran cilik, segel tutup katup kanthi cepet, sing bisa nyegah karusakan ing katup lan pipa kanthi tekanan bali sing tiba-tiba, kanthi fungsi bisu, kanthi efektif ngluwihi urip layanan katup.

3. Desain katup saluran sing akurat, tekanan saluran bisa nyetel nilai fluktuasi tekanan saka sistem pasokan banyu, supaya ora ana gangguan fluktuasi tekanan sistem.On-off kanthi aman lan andal, ora ana bocor banyu sing ora normal.

4. Desain rongga kontrol diaphragm gedhe ndadekake linuwih bagean tombol luwih apik tinimbang backlow preventer liyane, aman lan andal on-off kanggo katup saluran.

5. Struktur gabungan saka bukaan saluran diameter gedhe lan saluran pangalihan, intake pelengkap lan got ing growong tutup ora masalah got, rampung matesi kamungkinan bali mudhun stream lan siphon mbalikke aliran dumadi.

6. desain Humanized bisa test online lan pangopènan.

Aplikasi:

Bisa digunakake ing polusi mbebayani lan polusi cahya, kanggo polusi beracun, iku uga digunakake yen cann't nyegah backflow dening online isolasi;
Bisa digunakake ing sumber pipa cabang ing polusi mbebayani lan aliran meksa terus, lan ora digunakake kanggo nyegah backlow saka
polusi beracun.

ukuran:

xdaswd

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Mini Backflow Nyegah

      Mini Backflow Nyegah

      Description: Umume warga ora nginstal backflow preventer ing pipa banyu.Mung sawetara wong nggunakake katup mriksa normal kanggo nyegah back-low.Dadi bakal duwe ptall potensial gedhe.Lan jinis backflow preventer lawas larang lan ora gampang kanggo saluran.Dadi angel banget digunakake ing jaman kepungkur.Nanging saiki, kita ngembangake jinis anyar kanggo ngatasi kabeh.Kita anti netes mini backlow preventer bakal digunakake digunakake ing ...