TWS Air release katup

Katrangan singkat:

ukuran:DN 50~DN 300

Tekanan:PN10/PN16


Detail Produk

Tag produk

katrangan:

Katup pelepasan udara kecepatan tinggi komposit digabungake karo rong bagean katup udara diafragma tekanan tinggi lan katup inlet lan exhaust tekanan rendah, Nduwe fungsi exhaust lan intake.
Katup pelepas udara diafragma tekanan dhuwur kanthi otomatis ngeculake udhara cilik sing akumulasi ing pipa nalika pipa ana ing tekanan.
Intake tekanan rendah lan katup exhaust ora mung bisa ngeculake udhara ing pipa nalika pipa kosong diisi banyu, nanging uga nalika pipa kosong utawa tekanan negatif kedadeyan, kayata ing kahanan pamisahan kolom banyu, bakal kanthi otomatis mbukak lan ketik pipa kanggo ngilangi tekanan negatif.

Persyaratan kinerja:

Katup pelepas udara tekanan rendah (jinis ngambang + ngambang) port exhaust gedhe njamin yen udhara mlebu lan metu kanthi tingkat aliran sing dhuwur kanthi aliran udara sing dibuwang kanthi kecepatan dhuwur, sanajan aliran udara sing cepet dicampur karo kabut banyu, ora bakal nutup tutup. port exhaust ing advance .Port udhara mung bakal ditutup sawise udhara wis rampung kosong.
Sawayah-wayah, anggere tekanan internal sistem luwih murah tinimbang tekanan atmosfer, umpamane, nalika pemisahan kolom banyu ana, katup udara bakal langsung mbukak menyang udara menyang sistem kanggo nyegah generasi vakum ing sistem. .Ing wektu sing padha, asupan hawa pas wektune nalika sistem kosong bisa nyepetake kacepetan kosong.Ndhuwur katup exhaust dilengkapi piring anti iritasi kanggo lancar proses exhaust, sing bisa nyegah fluktuasi tekanan utawa fenomena ngrusak liyane.
Katup exhaust trace tekanan dhuwur bisa ngeculake udhara sing akumulasi ing titik dhuwur ing sistem ing wektu nalika sistem ana ing tekanan kanggo ngindhari fenomena ing ngisor iki sing bisa nyebabake cilaka sistem: kunci udara utawa penyumbatan udara.
Nambah mundhut sirah saka sistem nyuda tingkat aliran lan malah ing kasus nemen bisa mimpin kanggo gangguan lengkap saka pangiriman adi.Intensif karusakan cavitation, akselerasi karat bagean logam, nambah fluktuasi meksa ing sistem, nambah kesalahan peralatan metering, lan bledosan gas.Ningkatake efisiensi pasokan banyu saka operasi pipa.

Prinsip kerja:

Proses kerja katup udara gabungan nalika pipa kosong diisi banyu:
1. Ngilangake hawa ing pipa supaya ngisi banyu bisa lancar.
2. Sawise udhara ing pipa dikosongake, banyu mlebu ing intake tekanan rendah lan katup exhaust, lan ngambang kasebut diangkat dening buoyancy kanggo nutup port intake lan exhaust.
3. Udhara sing dibebasake saka banyu sajrone proses pangiriman banyu bakal diklumpukake ing titik dhuwur sistem, yaiku, ing katup udara kanggo ngganti banyu asli ing awak tutup.
4. Kanthi akumulasi udhara, tingkat Cairan ing tekanan dhuwur mikro tutup exhaust otomatis irungnya, lan werni float uga irungnya, narik diaphragm kanggo segel, mbukak port exhaust, lan venting online.
5. Sawise udhara wis dirilis, banyu lumebu ing tekanan dhuwur mikro-otomatis katup exhaust maneh, floats werni ngambang, lan segel port exhaust.
Nalika sistem mlaku, 3, 4, 5 langkah ing ndhuwur bakal terus siklus
Proses kerja katup udara gabungan nalika tekanan ing sistem kurang tekanan lan tekanan atmosfer (ngasilake tekanan negatif):
1. Bola ngambang saka intake tekanan rendah lan katup exhaust bakal langsung nyelehake kanggo mbukak port intake lan exhaust.
2. Udara mlebu sistem saka titik iki kanggo ngilangi tekanan negatif lan nglindhungi sistem kasebut.

ukuran:

20210927165315

Jinis produk TWS-GPQW4X-16Q
DN (mm) DN50 DN80 DN100 DN150 DN200
ukuran (mm) D 220 248 290 350 400
L 287 339 405 500 580
H 330 385 435 518 585
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan