TWS Flanged katup balancing statis

Katrangan singkat:

ukuran:DN 50~DN 350

Tekanan:PN10/PN16

Standar:

Sambungan flange: EN1092 PN10/16


Detail Produk

Tag produk

katrangan:

TWS Flanged Static balancing valve minangka produk imbangan hidraulik utama sing digunakake kanggo ngatur aliran sing tepat saka sistem pipa banyu ing aplikasi HVAC kanggo njamin keseimbangan hidrolik statis ing kabeh sistem banyu.Seri bisa mesthekake aliran nyata saben peralatan terminal lan pipo ing baris karo aliran desain ing phase saka sistem dhisikan commisiioning dening situs commissioning karo aliran ngukur komputer.Seri kasebut akeh digunakake ing pipa utama, pipa cabang lan pipa peralatan terminal ing sistem banyu HVAC.Uga bisa digunakake ing aplikasi liyane kanthi syarat fungsi sing padha.

Fitur

Desain lan pitungan pipa sing disederhanakake
Instalasi cepet lan gampang
Gampang kanggo ngukur lan ngatur aliran banyu ing situs kanthi komputer ukur
Gampang kanggo ngukur tekanan diferensial ing situs
Ngimbangi liwat watesan stroke kanthi prasetel digital lan tampilan prasetel sing katon
Dilengkapi karo pitik jago test tekanan kanggo pangukuran tekanan diferensial Roda tangan sing ora munggah kanggo operasi sing gampang
Watesan stroke - sekrup sing dilindhungi tutup perlindungan.
Batang katup digawe saka stainless steel SS416
Awak wesi tuang kanthi lukisan bubuk epoksi tahan karat

Aplikasi:

Sistem banyu HVAC

Instalasi

1. Wacanen instruksi kasebut kanthi teliti.Gagal ngetutake bisa ngrusak produk utawa nyebabake kahanan sing mbebayani.
2. Priksa rating sing diwenehake ing pandhuan lan ing produk kanggo mesthekake yen produk cocok kanggo aplikasi sampeyan.
3.Installer kudu dilatih, layanan wong pengalaman.
4. Tansah nindakake checkout pepek nalika instalasi rampung.
5.Kanggo operasi prodhuk tanpa alangan, laku instalasi apik kudu kalebu siram sistem dhisikan, perawatan banyu kimia lan nggunakake 50 micron (utawa luwih apik) sistem sisih stream Filter (s).Copot kabeh saringan sadurunge siram.6.Suggest nggunakake pipe tentative kanggo nindakake flushing sistem dhisikan.Banjur tutup katup ing pipa.
6. Aja nggunakake aditif ketel, fluks solder lan bahan wetted kang adhedhasar petroleum utawa ngemot lenga Mineral, hidrokarbon, utawa etilena glikol asetat.Senyawa sing bisa digunakake, kanthi pengenceran banyu minimal 50%, yaiku dietilen glikol, etilena glikol, lan propilen glikol (solusi antibeku).
7. Katup bisa dipasang kanthi arah aliran sing padha karo panah ing awak tutup.Instalasi sing salah bakal nyebabake paralisis sistem hidronik.
8.A Pasangan saka test pitik jago ditempelake ing kasus packing.Priksa manawa kudu diinstal sadurunge commissioning dhisikan lan flushing.Priksa manawa ora rusak sawise instalasi.

ukuran:

20210927165122

DN L H D K n*d
65 290 364 185 145 4*19
80 310 394 200 160 8*19
100 350 472 220 180 8*19
125 400 510 250 210 8*19
150 480 546 285 240 8*23
200 600 676 340 295 12*23
250 730 830 405 355 12*28
300 850 930 460 410 12*28
350 980 934 520 470 16*28
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • TWS Flanged Y strainer Miturut DIN3202 F1

      TWS Flanged Y strainer Miturut DIN3202 F1

      Description: TWS Flanged Y Strainer piranti kanggo mechanically mbusak ngalangi bayangan saka Cairan, gas utawa garis uap liwat perforated utawa kabel bolong unsur straining.Iki digunakake ing pipa kanggo nglindhungi pompa, meter, katup kontrol, jebakan uap, regulator lan peralatan proses liyane.Pambuka: Saringan Flanged minangka bagean utama saka kabeh jinis pompa, katup ing pipa.Cocog kanggo pipa tekanan normal <1.6MPa.Utamane digunakake kanggo nyaring rereget, karat lan liyane ...

    • UD Series hard-dilenggahan kupu katup

      UD Series hard-dilenggahan kupu katup

      Katup kupu-kupu UD Series yaiku pola Wafer kanthi flanges, pasuryan kanggo pasuryan yaiku seri EN558-1 20 minangka jinis wafer.Bahan Bagian Utama: Bagian Material Body CI,DI,WCB,ALB,CF8,CF8M Disc DI,WCB,ALB,CF8,CF8M,Rubber Lined Disc,Duplex stainless steel,Monel Stem SS416,SS420,SS431,17-4PH Kursi NBR, EPDM, Viton, PTFE Taper Pin SS416, SS420, SS431,17-4PH Karakteristik: 1. Correcting bolongan digawe ing flang ...

    • EZ Series Resilient lungguh NRS gate valve

      EZ Series Resilient lungguh NRS gate valve

      Description: EZ Series Resilient lungguh NRS gapura tutup iku wedge gapura tutup lan Non-munggah jinis stem, lan cocok kanggo nggunakake banyu lan netral Cairan (limbah).Karakteristik: -On-line panggantos saka segel ndhuwur: Gampang instalasi lan pangopènan.-Integral karet-klambi disk: Ing ductile wesi pigura karya punika termal-klambi integral karo karet kinerja dhuwur.Njamin segel nyenyet lan nyegah karat.- Kacang kuningan terpadu: Miturut ...

    • WZ Series Metal lungguh OS & Y gate valve

      WZ Series Metal lungguh OS & Y gate valve

      Description: WZ Series Metal lungguh OS & Y gapura tutup nggunakake gapura wesi ductile sing omahé dering tembaga kanggo mesthekake segel watertight.OS & Y (Outside Screw and Yoke) gate valve utamané digunakake ing sistem sprinkler proteksi geni.Bentenane utama saka katup gerbang NRS (Non Rising Stem) standar yaiku batang lan kacang batang dipasang ing njaba awak katup.Iki nggawe gampang kanggo ndeleng yen katup mbukak utawa ditutup, amarga ...

    • TWS Air release katup

      TWS Air release katup

      Description: Katup release online-kacepetan dhuwur komposit digabungake karo rong bagéan saka tekanan dhuwur katup udara diaphragm lan inlet meksa kurang lan tutup exhaust, Wis loro exhaust lan intake fungsi.Katup pelepas udara diafragma tekanan dhuwur kanthi otomatis ngeculake jumlah udara sing akumulasi ing pipa nalika pipa ana ing tekanan.Intake tekanan rendah lan katup exhaust ora mung bisa ngeculake ...

    • BH Series Dual plate wafer mriksa katup

      BH Series Dual plate wafer mriksa katup

      Description: BH Series Dual plate wafer mriksa tutup punika pangayoman backflow biaya-efektif kanggo sistem piping, minangka iku mung kebak elastomer-diantrekake insert mriksa valve.The awak tutup wis terisolasi saka media line kang bisa ngluwihi umur layanan iki. seri ing paling appications lan ndadekake alternatif utamané ekonomis ing aplikasi kang othervise mbutuhake katup mriksa digawe saka wesi larang.